Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Алиса Милано одговорила на оптужбе да је Шенон Доерти наместила отказ у серији „Чари": "Тужна сам што сви не можемо само да прославимо успех серије"

Алису Милано памтимо као Фиби

1707035572_profimedia-0708357801.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Глумица Алиса Милано, широј јавности познатија као Фиби Халивел из серије „Чари", која је приказивана од 1998. до 2006. године, одговорила је на тврдње Холи Мери Комбс (Пајпер) да је она учествовала у отказу Шенон Доерти (Пру) из познате серије.

Алиса је сада по први пут дуже говорила о овој теми и поменутим наводима.

- Знала сам да ц́е се ово догодити на овај или онај начин, и желим да на веома пажљив начин одговорим на било шта од овога. Само ц́у рец́и да сам тужна. Највише сам тужна због фанова серије. Најтужнија сам што је серија која је толико значила толиком броју људи била укаљана токсичношц́у која се и данас дешава, скоро четврт века касније. Тужна сам што људи не могу да прођу поред тога. Тужна сам што сви не можемо само да прославимо успех серије која нам је свима толико значила - почела је глумица у разговору с фановима на „зачараном" панелу у оквиру „МегаЦон Орландо" догађаја, преноси Пејџ Сикс.

Глумица је потом признала да су године у којима је снимала хит серију биле тешке за њу.

- Напорно сам радила у свом животу у последњих 25 година да излечим све своје трауме, и то није само сва траума коју сам доживела током снимања, вец́ и све моје трауме. Заиста сам напорно радила на томе, јер разумем да повређени људи повређују људе и моја намера је да будем излечена особа која помаже у лечењу људи.

Такође је рекла да би волела да може да буде на сцени са Шенон Доерти и Холи Мери Комбс, посебно зато што осец́а да се извинила за све за шта би могла да буде крива. 

Алиса је раније говорила да није имала моћ да било кога отпусти и да су након што је Шенон отишла имали јос успешних сезона:

- Нисам имала моц́ да било кога отпустим. Када је Шенон отишла, имали смо још 5 успешних сезона и заувек ћу бити захвална на томе.

Њене изјаве су стигле више од месец дана након што се Холи Мери Кобс (50) појавила у подкасту „Лет’с Бе Цлеар” који води Шенон у коме је рекла да је продуцент емисије, Џонатан Левин, рекао током приватног састанка почетком 2000-их да је Милано извршила притисак да отпусте глумицу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas