Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шенон Доерти се годинама бори са опаком болешу, а сада почела да продаје ствари: "Желим да мајци олакшам"

Шенон Доерти редовно обавештава фанове о свом здрављу након што је открила да има рак дојке у четвртом стадијуму

1712058590_profimedia-0385847926.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Глумица Шенон Доерти се већ годинама бори са карциномом дојке, а сада је решила да поклони већину својих ствари како би касније олакшала својој породици, а пре свега мајци.

- Мој приоритет у овом тренутку је моја мама. Знам да ће јој бити тешко ако умрем пре ње. Будући да ће јој бити тако тешко, желим да јој олакшам неке ствари. Не желим да након тога затекне хрпу ствари којима се мора бавити. Не желим да има четири складишне ​​јединице пуне намештаја - рекла је глумица у свом подкасту.

Шенон је рекла да планира да донира или прода своје антиквитете и друге вредне предмете које је прикупила.

- Било је заиста тешко и заиста емотивно јер у одређеној мери осећала сам се као да одустајем од овог сна да саградим ово имање, и ставим куц́у за себе и куц́у за моју маму, а затим продужим шталу.

- Још увек могу да живим свој сан да помажем коњима - додала је.

- Паковала сам се и почела да плачем... Осећала сам се као да одустајем од сна. Шта је то значило за мене? Је ли то значило да сам одустала од живота? Мама ми је говорила да не морам то да радим, а ја сам рекла - морам - рекла је глумица кроз сузе.

Шенон је у јануару признала да ц́е бити "много људи" који нец́е бити позвани на њену сахрану када дође време.

- Постоји много људи за које мислим да ц́е се појавити, а које не желим тамо - рекла је тада свом госту подкаста Крису Кортацу.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas