Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ана Бекута без њих не доноси одлуке: Ево са ким се певачица прво консултује пред важне моменте у животу

Ана Бекута највише верује њиховим проценама

1693478839_josifovski_promocija_03042023_0080--1-.JPG
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Ана Бекута била је у дугогодишњој емотивној вези са политичарем Милутином Мркоњићем, који је преминуо 2021. године. Она се од тада на дужи временски период повукла из јавности, а како често истиче - љубав према њему никада није престала, као и да још увек тугује за њим.

Ана често посећује гроб покојног Мрке и оставља венац са ружама. Све до данас не жели да даје изјаве на ову болну тему за медије, али неретко путем друштвеноих мрежа показује колико га је волела и колико јој недостаје. Како доброобавештени извор за Курир сазнаје, након Мркине смрти Ана апсолутно ништа више не ради без консултације са својим личним астрологом и нумерологом. У последње време, певачица је такорећи постала зависна од астрологије!

- Одувек је Ана читала хороскоп и интересовале су је те ствари. Али, у последње време буквално за све пита астролога и нумеролога. За све чека период када су јој звезде и бројеви наклоњени. Тако и спот за своју последњу песму, коју је снимила зимус, објавила је тек крајем јуна. Сви су питали шта је толико чекала, а то је главни разлог. Њени консултанти су јој рекли да је цео тај период од неколоико месеци јако лош за било какве новине у пословном смислу и да је боље да сачека крај јуна. Она их је послушала и уопште се због тога није покајала - наводи доброобавештени извор уа "Курир".

Бекута је једном приликом испричала да верује звездама, и да јој је њен астролог открио да ће се баити певањем док је жива. Истакла је да су јој ти савети изузетно значајни. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas