Oglas
· · Komentari: 0

Ana Bekuta bez njih ne donosi odluke: Evo sa kim se pevačica prvo konsultuje pred važne momente u životu

Ana Bekuta najviše veruje njihovim procenama

1693478839_josifovski_promocija_03042023_0080--1-.JPG
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Ana Bekuta bila je u dugogodišnjoj emotivnoj vezi sa političarem Milutinom Mrkonjićem, koji je preminuo 2021. godine. Ona se od tada na duži vremenski period povukla iz javnosti, a kako često ističe - ljubav prema njemu nikada nije prestala, kao i da još uvek tuguje za njim.

Ana često posećuje grob pokojnog Mrke i ostavlja venac sa ružama. Sve do danas ne želi da daje izjave na ovu bolnu temu za medije, ali neretko putem društvenoih mreža pokazuje koliko ga je volela i koliko joj nedostaje. Kako dobroobavešteni izvor za Kurir saznaje, nakon Mrkine smrti Ana apsolutno ništa više ne radi bez konsultacije sa svojim ličnim astrologom i numerologom. U poslednje vreme, pevačica je takoreći postala zavisna od astrologije!

- Oduvek je Ana čitala horoskop i interesovale su je te stvari. Ali, u poslednje vreme bukvalno za sve pita astrologa i numerologa. Za sve čeka period kada su joj zvezde i brojevi naklonjeni. Tako i spot za svoju poslednju pesmu, koju je snimila zimus, objavila je tek krajem juna. Svi su pitali šta je toliko čekala, a to je glavni razlog. NJeni konsultanti su joj rekli da je ceo taj period od nekoloiko meseci jako loš za bilo kakve novine u poslovnom smislu i da je bolje da sačeka kraj juna. Ona ih je poslušala i uopšte se zbog toga nije pokajala - navodi dobroobavešteni izvor ua "Kurir".

Bekuta je jednom prilikom ispričala da veruje zvezdama, i da joj je njen astrolog otkrio da će se baiti pevanjem dok je živa. Istakla je da su joj ti saveti izuzetno značajni. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas