· · Коментари: 0

Ана Бекута жени сина: Славље у дому велике музичке звезде (ФОТО)

Њен син Игор стаће на "луди камен" по други пут

1657866537_anica.jpg
Фото: Ата имагес

Певачица Ана Бекута пролази кроз тежак животни период откако је остала без свог дугогодишњег емотивног партнера Милутина Мркоњића

Ипак, после тужних дана, дочекале су је лепе вести. Њен син Игор Полић жени се други пут. Својевремено је пажњу привукла вест да се певачица противила одлуци сина да се разведе од прве супруге, и сама свесна колико је важно одржати породицу на окупу.

Наводно је учинила све што је могла да се њен наследник и снаја помире. Наводило се да се Игорова тадашња супруга и Ана изузетно поштују и да су једна уз другу у свакој ситуацији.

Прочитајте још: Констрактина песма постала омиљена на свадбама: Погледајте шта певачица мисли о томе

Да је Игор ипак окончао брак и то још 2006. године, знају његови најближи, као и да је његово срце потпуно освојила Тамара Виденовић из Ниша, пише "Лепа и срећна".

Фото: Интстаграм принтскрин/игорполиц

Њихов сусрет био је судбински, а љубав им се догодила на први поглед. Упознао их је заједнички пријатељ, а варнице између Игора и Тамаре су одмах севнуле.

Прочитајте још: Она је одбила Сашу Поповића: Пре Сузане Јовановић директор ГРАНДА волео је ЊУ (ФОТО)

- Игор је већ три године у вези с Тамаром Виденовић, а обе породице су сјајно прихватиле вест. Девојка је из Ниша и из добре породице што је Игору јако важно, док је Ани најбитније да јој је син срећан, па је њихову љубав благословила од срца - рекао је извор врло близак породици Ане Бекуте за поменути медиј и истакао да то што је Игор представио Тамару својој деци, Бранку и Соњи, сведочи о томе колико је њихова љубав јака, а заједнички планови озбиљни.

- Игор и Тамара су се верили, а свадбу планирају следеће године, када прође годишњица смрти Милутина Мркоњића, кога је Ана веома волела, али и цела њена породица веома поштовала. Тамара је прва девојка коју је Игор представио наследницима, а они су подржали негову срећу - закључио је извор.

Иначе, Игор Полић из првог брака има сина Бранка од 25 година и ћерку Соњу која је три године млађа.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.