Oglas
· · Komentari: 0

Ana Bekuta ženi sina: Slavlje u domu velike muzičke zvezde (FOTO)

NJen sin Igor staće na "ludi kamen" po drugi put

1657866537_anica.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Pevačica Ana Bekuta prolazi kroz težak životni period otkako je ostala bez svog dugogodišnjeg emotivnog partnera Milutina Mrkonjića

Ipak, posle tužnih dana, dočekale su je lepe vesti. NJen sin Igor Polić ženi se drugi put. Svojevremeno je pažnju privukla vest da se pevačica protivila odluci sina da se razvede od prve supruge, i sama svesna koliko je važno održati porodicu na okupu.

Navodno je učinila sve što je mogla da se njen naslednik i snaja pomire. Navodilo se da se Igorova tadašnja supruga i Ana izuzetno poštuju i da su jedna uz drugu u svakoj situaciji.

Pročitajte još: Konstraktina pesma postala omiljena na svadbama: Pogledajte šta pevačica misli o tome

Da je Igor ipak okončao brak i to još 2006. godine, znaju njegovi najbliži, kao i da je njegovo srce potpuno osvojila Tamara Videnović iz Niša, piše "Lepa i srećna".

Foto: Intstagram printskrin/igorpolic

NJihov susret bio je sudbinski, a ljubav im se dogodila na prvi pogled. Upoznao ih je zajednički prijatelj, a varnice između Igora i Tamare su odmah sevnule.

Pročitajte još: Ona je odbila Sašu Popovića: Pre Suzane Jovanović direktor GRANDA voleo je NJU (FOTO)

- Igor je već tri godine u vezi s Tamarom Videnović, a obe porodice su sjajno prihvatile vest. Devojka je iz Niša i iz dobre porodice što je Igoru jako važno, dok je Ani najbitnije da joj je sin srećan, pa je njihovu ljubav blagoslovila od srca - rekao je izvor vrlo blizak porodici Ane Bekute za pomenuti medij i istakao da to što je Igor predstavio Tamaru svojoj deci, Branku i Sonji, svedoči o tome koliko je njihova ljubav jaka, a zajednički planovi ozbiljni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

- Igor i Tamara su se verili, a svadbu planiraju sledeće godine, kada prođe godišnjica smrti Milutina Mrkonjića, koga je Ana veoma volela, ali i cela njena porodica veoma poštovala. Tamara je prva devojka koju je Igor predstavio naslednicima, a oni su podržali negovu sreću - zaključio je izvor.

Inače, Igor Polić iz prvog braka ima sina Branka od 25 godina i ćerku Sonju koja je tri godine mlađa.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas