· · Коментари: 0

Ана Ивановић поделила ОМИЉЕНИ РЕЦЕПТ: Ево чиме започиње годину (ФОТО)

Некадашња најбоља тенисерка света, Ана Ивановић, воли да припрема оброке, а неретко их дели и са пратиоцима на Инстаграму

1672667637_9f78c02dc888ead21d86eb78c23c6726f2952a4e.jpg
Фото: Профимедиа/ Инстаграм принтсцреен

Ана Ивановић година је била у самом врху светког тениса. Како би увек била у доброј форми увек је велику пажњу посвећивала исхрани и генерално здравом начину живота.

Она често на друштвеној мрежи Инстаграм дели делиће и свог дана, а сада је решила да за почетак године подели са пратиоцима и рецепт за здрав оброк.

Прочитајте још: Александра Васковић, супруга Бојана из Лексингтона: ''Бог ће вас ставити у ситуације да научите лекције'' (ФОТО)

- Започните годину са здравом посудом. Мој омиљени рецепт: Броколи, фалафел, шпаргла, слатки кромпир, хељда или смеђи пиринач, црвени купус, ротквице, чичоке, краставац и зелена салата као база. Додајте омиљени прелив и уживајте у оброку - написала је Ана, у чему лежи њено омиљено јело.

Иако више није професионали спортиста (пензионисала се пре шест година) Ана је и даље одана начину живота који је водила док је тренирала. Недавно је са пратиоцима поделила и то како се осећала када је донела коначну одлуку да стави тачку на каријеру:

- Мислим да је то увек тежак моменат у каријери, али сам се борила са повредама и није постајало боље. Било је јако теско, можда једна од најтежих одлука коју сам донела. Али, било је и охрабрујуће јер је то било јако лепо поглавље у мом животу и радовала сам се свему што долази - објаснила је Ана.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.