Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
тенисерка

Ана Ивановић се ВРАЋА НА ТЕРЕН: Ево када можемо да очекујемо некадашњу најбољу тенисерку света

После пет година одсуства из професионалног спорта, некада најбоља играчица света Ана Ивановић враћа се у мају на терен на турниру у Београду, као амбасадор белог спорта

1618730862_655be3c5f85dc21714f79abf05c94cb1f60eb64a.jpg
Фото: Епа
Oglas

Пет година након што се повукла из професионалног тениса, Ана Ивановић (33) ће се вратити на терен на Сербиа Опену у Београду, који ће од 16. маја бити организован и у женској конкуренцији. Да ће некада најбоља играчица света поново истрчати на шљаку, потврдио је директор турнира Ђорђе Ђоковић, објаснивши да ће Ана бити амбасадорка тениса. Нешто слично учинио је Новак Ђоковић прошлог пролећа када је током Адриа Тоура на Дорћолу угостио Јелену Јанковић и са њом одиграо кратки егзибициони меч, преноси Глориа.

Прочитајте још: Ђоковићи сина уписују у српску школу: Настава почиње од јесени, а ево како ће изгледати!

Ивановићева се од белог спорта опростила крајем 2016, пола године након што се у Венецији удала за немачког фудбалера Бастијана Швајнштајгера, са којим је добила два сина: трогодишњег Луку и једноипогодишњег Леона.

- Недостају ми такмичења јер сам волела да будем на терену и играм велике турнире. Изаћи на стадион, попут “Артур Еша”, и чути подршку и љубав, невероватан је осећај. Постоје тренуци када ми тенис недостаје. Али када размислим о свему што иде уз то и колико изазива стреса у телу, и психички и физички, онда ми не недостаје. Захвална сам што код куће одгајам децу и проводим време са супругом - рекла је Ана у видео-интервјуу Спорт клубу крајем прошле године.

Током професионалне каријере остварила је 580 победа, освојила 15 WТА турнира, укључујући и један гренд слем, Ролан Гарос 2008. године. Већ пласманом у финале тог такмичења постала је прва тенисерка света, а на тој позицији провела је 12 седмица.

Прочитајте још: Биле су младе и ПРИРОДНЕ?! Милица Тодоровић објавила фотографију са познатом певачицом из 2010. године која је НЕПРЕПОЗНАТЉИВА (ФОТО)

Ана и данас одржава форму, тренира и брине о исхрани.

- Чудно време је за нама, али са двоје мале деце, признајем да нам је изолација чак и пријала. Много времена смо проводили заједно и требало нам је нових идеја да се анимирају деца - испричала је Ана за Глориу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas