Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ана Кокић објавила фотографију са МАЈКОМ и упутила јој емотивну рођенданску честитку - "Нема силе јаче од њене љубави" (ФОТО)

Сви су прокоментарисали младолик изглед певачицине мајке

1690032920_ana_kokic_cotier_20052023_0007.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Ана Кокић не објављује често фотографије са члановима породице, али одлучила је да направи изузетак. Како њена мајка данас прославља рођендан, певачица је објавила њихову заједничку фотографију и додала дирљив опис.

- Нема силе која је јача од мајчине љубави! Мајка може све, мајка увек боље зна, мајка је спремна живот да да без размишљања, мајка је једна једина! Када је мајка насмејана, све је добро! Чувајте своје мајке и волите их јер оне од тога живе. Срећан рођендан - написала је.

Оно што су многи приметили јесте да Анина мајка изгледа врло младолико.

Подсећамо, певачица Ана Кокић у браку са ватерполистом Николом Рађеном добила је две ћерке, Нину и Теу. Након разцода, посветила се одгајању ћерки. Труди се да своје наследнице изведе на прави пут и усади им навике које су потребне за живот:

- Захтевам од њих да у школи буду добре, тренирају, да се кућа одржава буде чиста. То су три ствари које мислим да су важне, култура и васпитање које ће им требати касније у животу. Пубертет је осетљив период,требало би их разумети и помоћи им. Побеђујемо заједно нисмо једни против других. Оне учествују у мом послу умеју да ми сугеришу и кажу ово је добро, у тренду је или немој то да радиш. Имам два озбиљна критичара тинејџера који се осећају битно и важно - рекла је једном приликом за "24седам.рс".

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas