Oglas
· · Komentari: 0

Ana Kokić objavila fotografiju sa MAJKOM i uputila joj emotivnu rođendansku čestitku - "Nema sile jače od njene ljubavi" (FOTO)

Svi su prokomentarisali mladolik izgled pevačicine majke

1690032920_ana_kokic_cotier_20052023_0007.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Ana Kokić ne objavljuje često fotografije sa članovima porodice, ali odlučila je da napravi izuzetak. Kako njena majka danas proslavlja rođendan, pevačica je objavila njihovu zajedničku fotografiju i dodala dirljiv opis.

- Nema sile koja je jača od majčine ljubavi! Majka može sve, majka uvek bolje zna, majka je spremna život da da bez razmišljanja, majka je jedna jedina! Kada je majka nasmejana, sve je dobro! Čuvajte svoje majke i volite ih jer one od toga žive. Srećan rođendan - napisala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

Ono što su mnogi primetili jeste da Anina majka izgleda vrlo mladoliko.

Podsećamo, pevačica Ana Kokić u braku sa vaterpolistom Nikolom Rađenom dobila je dve ćerke, Ninu i Teu. Nakon razcoda, posvetila se odgajanju ćerki. Trudi se da svoje naslednice izvede na pravi put i usadi im navike koje su potrebne za život:

- Zahtevam od njih da u školi budu dobre, treniraju, da se kuća održava bude čista. To su tri stvari koje mislim da su važne, kultura i vaspitanje koje će im trebati kasnije u životu. Pubertet je osetljiv period,trebalo bi ih razumeti i pomoći im. Pobeđujemo zajedno nismo jedni protiv drugih. One učestvuju u mom poslu umeju da mi sugerišu i kažu ovo je dobro, u trendu je ili nemoj to da radiš. Imam dva ozbiljna kritičara tinejdžera koji se osećaju bitno i važno - rekla je jednom prilikom za "24sedam.rs".

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas