Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ана Николић о сукобу са Марином Туцаковић: Нису причале месец дана, а иза свега је стајао Лаћа

Ана Николић открила разлог једне свађе са Марином

1677317785_Foto-Ataimages.rs-Ana-Nikolic-i-Marina-Tucakovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Ана Николић је била веома блиска са Марином Туцаковић, али и са Лаћом. Њих дсвоје су проводили много времена заједно, а вест о Лаћиној смрти је Ану много погодила. Она се тада од њега опростила уз речи: "Мој саборац".

Једном приликом се МАрина на њу наљутила и оне нису разговарале месец дана. Разлог је био текст једне песме, а иза свега се крило "супарништво" између Лаће и Марине.

- Моје омиљене песме су увек оне које нису неки мегахитови. У ставри 'Лабилна' јесте био мегахит, то ми је омиљена једна од новијих... 'Клиника', 'Било је лепо' и 'Није ми до с*кса', то смо Лаћа и ја заједно радили, пошто је било 'Опет је мала дама у биоскопу сама' рефрен... Ја сам питала Марину: 'Да ли ти ја личим на Жељка Самарџића?', каква дама у биоскопу сама? И ја у Скопљу код Дарка Димитрова, одем у хотел и размишљам на масажи о неком мом животном догађају који ће ме асоцирати на рефрен да га променим... И сетим се, нећемо у детаље, али била сам јако заљубљена тамо у неког тада - испричала је Ана на Хајп телевизији, па додала:

- И ја сама напишем рефрен... Мало ми је Лаћа помогао, мало испремештао речи... Међутим, Марина ми се од тада није јавила месец дана. Кад год је позовемо она каже: 'У банци сам'. Реко ти си бре нека милијардерка, нон-стоп си у банци. Љута, сујетна, то је невероватно. Они су мајка и син који се воле безусловно, а опет се такмиче у томе. Марина му каже: 'Много се мешаш, ја се теби тако никад не бих мешала', а ја почнем да се смејем и не верујем.

Такође се присетила једне анегдоте коју је имала са Марином, а која је многима била јако симпатична.

- Има једна слична анегдота... Ми крећемо за Скопље, а Марина ми каже: 'Можеш ли да поведеш овог мог кретена?', ја кажем: 'Наравно да могу, али жено ја идем да певам песме, ја немам текстове, а у четвртак путујем', а Марина ми каже 'Ај ти смршај до четвртка, одакле ми текст'. Толико смо се смејали, 'смршај до четвртка' ми је био хит годину дана - присетила се се Ана у емисији на Хајп телевизији.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas