Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
тужно

Ана Николић присетила се тешких момената који су обележили њен живот: Неке Ускрсе памти по великој туги

У једној емисији Ана се са великом тугом присетила болних тренутака

1650872936_anan.png
Фото: Инстаграм/принтскрин/ананиколицоффициал
Oglas

Ану Николић сви памтимо као ведру и насмејану особу, али њен живот обележен је и оним мање лепим тренуцима. Ћеркица Тара велика јој је радост, али она се присетила и тежих момената које не може заборавити.

- Ја сам три године пре него што сам почела да се јавно бавим послом певала, наступала. Сећам се и два Ускрса, 1998. тада ми је тата био у коми и умро, а следеће године је било бомбардовање. Ја сам тада отишла у Грчку и тамо певала на грчком - признала је певачица.

Њена жеља била је да се бави глумом, али...

— Ја сам стварно желела да будем глумица, али мој покојни тата... Није он био строг и није као да је хтео нешто да ми забрани, али мени је било довољно кад ме погледа, споменем му глуму, а он каже "Ма, каква глума, вуковац си, студирај нешто паметно"- испричала је у емисији "Викенд премијера".

Прочитајте још: Син Марине Туцаковић проговорио о последњем сусрету са мајком: "Не сећам се шта ми је рекла"

— Ја сам хтела да полажем пријемни после треће године гимназије, али ме ето тата одговорио. Али ја сам увек говорила да занимање пронађе тебе, а школовала сам се за нешто друго — закључила је она.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas