· · Komentari: 0
tužno

Ana Nikolić prisetila se teških momenata koji su obeležili njen život: Neke Uskrse pamti po velikoj tugi

U jednoj emisiji Ana se sa velikom tugom prisetila bolnih trenutaka

1650872936_anan.png
Foto: Instagram/printskrin/ananikolicofficial

Anu Nikolić svi pamtimo kao vedru i nasmejanu osobu, ali njen život obeležen je i onim manje lepim trenucima. Ćerkica Tara velika joj je radost, ali ona se prisetila i težih momenata koje ne može zaboraviti.

- Ja sam tri godine pre nego što sam počela da se javno bavim poslom pevala, nastupala. Sećam se i dva Uskrsa, 1998. tada mi je tata bio u komi i umro, a sledeće godine je bilo bombardovanje. Ja sam tada otišla u Grčku i tamo pevala na grčkom - priznala je pevačica.

NJena želja bila je da se bavi glumom, ali...

— Ja sam stvarno želela da budem glumica, ali moj pokojni tata... Nije on bio strog i nije kao da je hteo nešto da mi zabrani, ali meni je bilo dovoljno kad me pogleda, spomenem mu glumu, a on kaže "Ma, kakva gluma, vukovac si, studiraj nešto pametno"- ispričala je u emisiji "Vikend premijera".

Pročitajte još: Sin Marine Tucaković progovorio o poslednjem susretu sa majkom: "Ne sećam se šta mi je rekla"

— Ja sam htela da polažem prijemni posle treće godine gimnazije, ali me eto tata odgovorio. Ali ja sam uvek govorila da zanimanje pronađe tebe, a školovala sam se za nešto drugo — zaključila je ona.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.