· · Коментари: 0

Ана Николић проговорила о покојном оцу и детињству: "Мени, пре свега, највише фали мој отац"

Ана Николић искрено објаснила је зашто је за њу Ускрс посебан

1681643541_d830a8586e8ca38fb9b96640c7cb5d883209e35b.jpg
Фото: Ата имагес

Певачица Ана Николић Ускрс проводи с најближима, а посебно је срећна од кад је њен живот у поседњих неколико година употпуњен ћеркицом Таром. Ипак, у њеном срцу је заувек остала празнина када је изгубила оца Душана пре више од двадесет година.

- Одувек сам волела празнике, сада још више јер ми је Тара стигла у живот, а она се посебно радује Васкрсу. Обожава да фарба јаја, да црта по њима, а ја јој дозвољавам да буде креативна, јер је одлична у томе - рекла је Ана за Ало, па се дотакла тога каква је домаћица.

- Можда је то питање више за Тару, али 'ајде да не будем скромна, добра сам домаћица. Све чега се латим одлично ми испадне и добијам само похвале. Увек сам говорила како ме то не занима, али буквално могу да будем Џејми Оливер (смех).

Ана признаје да су јој питања о томе да ли јој недостаје бривши супруг, Стефан Ђурић Раста, тешка и објашњава да јој највише недостаје отац,  који је преминуо пре више од 20 година.

- То су тешка питања за овако леп и весео празник. Мени, пре свега, највише фали мој отац као фигура и ја сам навикла на то недостајање, а све после тога је смешно. Навикне човек да живи с тим иако су то неупоредиве ствари, али наравно да ми фали и Раста. Увек сам говорила да сам замишљала свој брак једном, заувек и из љубави, као што и јесте био из љубави, као што је Тара дете љубави, али, ето, чудни су путеви господњи, а наши су се просто разишли.

Анин отац Душан Николић преминуо је пре 25 година, а Ана и дан-данас редовно на датум смрти, 11. маја, објављује његове фотографије. Колико је била везана за њега, сведочи и нумера „Да те вратим“, која је била њена интимна исповест о болу који осећа због његове смрти. На питање како је некада изгледао Ускрс у њеном дому, Ана се присетила приче њених родитеља.

- Углавном смо ишли код баке на село за Ускрс, ту се пекло прасе, јагње... Лепа времена су то била. Занимљиво је да су се моји родитељи венчали на Ускрс, а моја мама је већ тада била трудна и носила је мене. Данас ми је најважније да мојој Тари ништа не фали, исто као што није ни мени поред родитеља - открила је поп звезда и присетила се односа са покојним оцем.

Николићева каже да би њен отац данас био поносан на њу.

- Размишљала сам да ли постоји нешто чега бих се постидела, а на шта он не би гледао благонаклоно, и схватила сам да сам увек била доследна себи и да сам радила ствари као да је он ту. Он јесте био мој ауторитет, али не наметнути, него онај из безусловне љубави. Било је довољно да ме погледа и ја сам знала шта треба да радим. Речи нам нису биле потребне - прича Ана за Ало.

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.