Oglas
· · Komentari: 0

Ana Nikolić progovorila o pokojnom ocu i detinjstvu: "Meni, pre svega, najviše fali moj otac"

Ana Nikolić iskreno objasnila je zašto je za nju Uskrs poseban

1681643541_d830a8586e8ca38fb9b96640c7cb5d883209e35b.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Pevačica Ana Nikolić Uskrs provodi s najbližima, a posebno je srećna od kad je njen život u posednjih nekoliko godina upotpunjen ćerkicom Tarom. Ipak, u njenom srcu je zauvek ostala praznina kada je izgubila oca Dušana pre više od dvadeset godina.

- Oduvek sam volela praznike, sada još više jer mi je Tara stigla u život, a ona se posebno raduje Vaskrsu. Obožava da farba jaja, da crta po njima, a ja joj dozvoljavam da bude kreativna, jer je odlična u tome - rekla je Ana za Alo, pa se dotakla toga kakva je domaćica.

- Možda je to pitanje više za Taru, ali 'ajde da ne budem skromna, dobra sam domaćica. Sve čega se latim odlično mi ispadne i dobijam samo pohvale. Uvek sam govorila kako me to ne zanima, ali bukvalno mogu da budem Džejmi Oliver (smeh).

Ana priznaje da su joj pitanja o tome da li joj nedostaje brivši suprug, Stefan Đurić Rasta, teška i objašnjava da joj najviše nedostaje otac,  koji je preminuo pre više od 20 godina.

- To su teška pitanja za ovako lep i veseo praznik. Meni, pre svega, najviše fali moj otac kao figura i ja sam navikla na to nedostajanje, a sve posle toga je smešno. Navikne čovek da živi s tim iako su to neuporedive stvari, ali naravno da mi fali i Rasta. Uvek sam govorila da sam zamišljala svoj brak jednom, zauvek i iz ljubavi, kao što i jeste bio iz ljubavi, kao što je Tara dete ljubavi, ali, eto, čudni su putevi gospodnji, a naši su se prosto razišli.

Anin otac Dušan Nikolić preminuo je pre 25 godina, a Ana i dan-danas redovno na datum smrti, 11. maja, objavljuje njegove fotografije. Koliko je bila vezana za njega, svedoči i numera „Da te vratim“, koja je bila njena intimna ispovest o bolu koji oseća zbog njegove smrti. Na pitanje kako je nekada izgledao Uskrs u njenom domu, Ana se prisetila priče njenih roditelja.

- Uglavnom smo išli kod bake na selo za Uskrs, tu se peklo prase, jagnje... Lepa vremena su to bila. Zanimljivo je da su se moji roditelji venčali na Uskrs, a moja mama je već tada bila trudna i nosila je mene. Danas mi je najvažnije da mojoj Tari ništa ne fali, isto kao što nije ni meni pored roditelja - otkrila je pop zvezda i prisetila se odnosa sa pokojnim ocem.

Nikolićeva kaže da bi njen otac danas bio ponosan na nju.

- Razmišljala sam da li postoji nešto čega bih se postidela, a na šta on ne bi gledao blagonaklono, i shvatila sam da sam uvek bila dosledna sebi i da sam radila stvari kao da je on tu. On jeste bio moj autoritet, ali ne nametnuti, nego onaj iz bezuslovne ljubavi. Bilo je dovoljno da me pogleda i ja sam znala šta treba da radim. Reči nam nisu bile potrebne - priča Ana za Alo.

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas