Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Ана Николић се покајала због развода : "Жао ми је што брак са Растом није успео"

Ана Николић открила непознате детаље из живота

1640972094_ana.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва
Oglas

Певачица Ана Николић не крије да јој је жао што она и њен бивши муж Стефан Ђурић Раста нису успели да опстану у браку и како каже, свесна је како то утиче на њихову наследницу Тару.

Прочитајте  још: "Филм који је људе подсетио на душу": Петар Бенчина о незаборавној 2021. години за Магазин новости

- Жао ми је што мој брак није успео, ја сам стара школа, верујем у институцију брака. Притом сам и романтик, емотивац и заиста сам замишљала и желела да то заувек траје. Мислим да сам то урадила у најбољем тренутку: када је Тара још била беба. Желела сам да она што мање то осети и да јој живот на две адресе, како нажалост живи, буде нормалност - рекла је Ана.

- Од првог дана њен пас Симба иде с њом и враћа се са њом да би се што мање измештала из своје зоне комфора. Сигурна сам да ово оставља трагове и ожиљке на њеној души, али мислим да су сада мањи, да би били много дубљи ожиљци да смо се развели касније - објаснила је Николићева.

"Треба ми луд мушкарац"

- Луд! Јер можда неки и може да ме освоји, али како ће издржати мој темпо - то не знам! Мени никада нису требали авиони и камиони, куле и градови. Увек сам радила само на чисту емоцију.

Годину за нама обележили су и њени инциденти у саобраћају. Ана каже да има возача, али да јој прија и да вози сама.

 

- Ја имам возача! Океј га је имати, али некада просто човек жели да буде сам. Тада слушам музику, размишљам, преслушавам песме. Видели сте да сам катастрофалан возач, али морам да се похвалим да паркирам боље од сваког свог возача и сваког мушкараца ког познајем. То ми нико не може оспорити. Кроз град возим добро, солидно, некада и безобразно, али ми вожња по ауто-путу теже пада јер су ме увек други возили том трасом - истакла је Николићева за Ало!.

Када је реч о страховима, рекла је да су са мајчинством дошле и нове стрепње.

- Одавно сам престала да глумим храбру жену која све може сама и која је јака. Време у ком живимо је застрашујуће. Неизвесност као таква је мени један од највећих проблема. Тек са мајчинством су дошле и неке нове стрепње. Као уметник сумњам да ли је то што радим увек довољно добро, да ли ће моја порука доћи до срца публике.

Прочитајте још: Глумица Марина Мирковић за МАГАЗИН НОВОСТИ: "2021. ћу памтити по родитељству и једној великој животној школи"

- Али на срећу, срећем момке и девојке који ми кажу: "Јао ми смо вас слушали кад смо били мали". Тада постанем свесна колико имам година, али и да сам обележила нечије животе - закључила је Ана.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas