Oglas
· · Komentari: 0
ISKRENO

Ana Nikolić se pokajala zbog razvoda : "Žao mi je što brak sa Rastom nije uspeo"

Ana Nikolić otkrila nepoznate detalje iz života

1640972094_ana.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva
Oglas

Pevačica Ana Nikolić ne krije da joj je žao što ona i njen bivši muž Stefan Đurić Rasta nisu uspeli da opstanu u braku i kako kaže, svesna je kako to utiče na njihovu naslednicu Taru.

Pročitajte  još: "Film koji je ljude podsetio na dušu": Petar Benčina o nezaboravnoj 2021. godini za Magazin novosti

- Žao mi je što moj brak nije uspeo, ja sam stara škola, verujem u instituciju braka. Pritom sam i romantik, emotivac i zaista sam zamišljala i želela da to zauvek traje. Mislim da sam to uradila u najboljem trenutku: kada je Tara još bila beba. Želela sam da ona što manje to oseti i da joj život na dve adrese, kako nažalost živi, bude normalnost - rekla je Ana.

- Od prvog dana njen pas Simba ide s njom i vraća se sa njom da bi se što manje izmeštala iz svoje zone komfora. Sigurna sam da ovo ostavlja tragove i ožiljke na njenoj duši, ali mislim da su sada manji, da bi bili mnogo dublji ožiljci da smo se razveli kasnije - objasnila je Nikolićeva.

"Treba mi lud muškarac"

- Lud! Jer možda neki i može da me osvoji, ali kako će izdržati moj tempo - to ne znam! Meni nikada nisu trebali avioni i kamioni, kule i gradovi. Uvek sam radila samo na čistu emociju.

Godinu za nama obeležili su i njeni incidenti u saobraćaju. Ana kaže da ima vozača, ali da joj prija i da vozi sama.

 

- Ja imam vozača! Okej ga je imati, ali nekada prosto čovek želi da bude sam. Tada slušam muziku, razmišljam, preslušavam pesme. Videli ste da sam katastrofalan vozač, ali moram da se pohvalim da parkiram bolje od svakog svog vozača i svakog muškaraca kog poznajem. To mi niko ne može osporiti. Kroz grad vozim dobro, solidno, nekada i bezobrazno, ali mi vožnja po auto-putu teže pada jer su me uvek drugi vozili tom trasom - istakla je Nikolićeva za Alo!.

Kada je reč o strahovima, rekla je da su sa majčinstvom došle i nove strepnje.

- Odavno sam prestala da glumim hrabru ženu koja sve može sama i koja je jaka. Vreme u kom živimo je zastrašujuće. Neizvesnost kao takva je meni jedan od najvećih problema. Tek sa majčinstvom su došle i neke nove strepnje. Kao umetnik sumnjam da li je to što radim uvek dovoljno dobro, da li će moja poruka doći do srca publike.

Pročitajte još: Glumica Marina Mirković za MAGAZIN NOVOSTI: "2021. ću pamtiti po roditeljstvu i jednoj velikoj životnoj školi"

- Ali na sreću, srećem momke i devojke koji mi kažu: "Jao mi smo vas slušali kad smo bili mali". Tada postanem svesna koliko imam godina, ali i da sam obeležila nečije živote - zaključila je Ana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas