Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ана Николић шокирала детаљем из приватног живота: "Неписмена сам"

Певачица Ана Николић открила је низ детаља из свог приватног живота о којима досад није причала јавно, те открила за шта се сматра "потпуно неписменом"

1645687190_ana-nikolic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Она је испричала да ни интернет није имала пре него што је упознала бившег мужа Стефана Ђурића Расту.

Прочитајте још: Лепа Брена открила до сада непознате детаље из живота: "У седмом разреду један човек ми је прорекао СУДБИНУ"

- Интернет је у мој стан увео мој бивши муж Стефан Ђурић Раста. Мислио је да се шалим кад сам му рекла да немам ни нет, ни компјутер. Реаговао је као да сам му казала: "Немам воду и имам пољски WЦ!". Једном, док смо се само дружили и још нисмо били заједно, дошао је код мене и питао ме је: "Шта то радиш, шта гледаш?", пошто ми је телевизор био укључен. Одговорила сам му: "Имам ону металну антену на тераси, па гледам РТС са снегом и "Фарму" на Пинку, са смањеним тоном". И тада је мислио да се зезам - рекла је Ана у свом стилу, па открила да још увек ради једну ствар кад упали телевизор која ће свима, засигурно, бити необична.

- Кад смо се Раста и ја венчали, увео је нет, тако да га сада имам, али ништа се у мом животу није променило. И даље, кад пустим телевизију, смањим тон. Интернет сматрам великим злом! Неписмена сам, технолошки! Интернет и друштвене мреже отуђују људе, јер тамо живе неке паралелне животе - истакла је Николићева.

Прочитајте још: Неузвраћена љубав: Глумица Неда Арнерић лудо је била заљубљена у ОВОГ певача

- Живим као Амиши! И даље сам у 18. веку, у тим неким класицима, књигама. Шта ћу, романтична сам душа. Моје незнање иде дотле да сам мислила да је е-Управа зграда, а е-Управа је сајт. Ма, иста сам као моја бака! Она је била неписмена, па је завршавала накнадно школу, јер ју је било срамота што не уме да чита и пише! Тако бих и ја требало да идем на напредни курс информатике - додаје музичка звезда.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas