· · Komentari: 0
OTVORENO

Lepa Brena otkrila do sada nepoznate detalje iz života: "U sedmom razredu jedan čovek mi je prorekao SUDBINU"

Pevačica ispričala nepoznate detalje

1645625931_brena.jpg
Foto: Ataimages

Pevačica Lepa Brena pre nego što je postala balkanska zvezda nije se preterano razlikovala od svojih vršnjaka iz Brčkog, a sada je otkrila kako je dobila nadimak koji ju je proslavio.

Pročitajte još: Bila je preslatka devojčica koja je sve očarla u filmu "KUDUZ" i stihovima koje je otpevala sa Zdravkom Čolićem: Evo kako danas izgleda čuvena IVANA (FOTO)

- Rođena sam u Tuzli, a odrasla u Brčkom. Otac Abid je bio medicinski tehničar, a majka Ifeta krojačica. Pored njih, rasla sam i uz stariju sestru Faketu i brata Faruka. Bili smo obična jugoslovenska porodica. Kada pomislim na detinjstvo, setim se divnih jutara i prelepog mirisa koji je dopirao iz kuhinje dok je moja majka spremala doručak. Zatim bi sela za mašinu, počela da šije i peva sevdalinke - priseća se Brena za "Informer".

Osnovnu školu završila je u Brčkom, a aktivno se bavila i sportom.

- Mnogo sam volela košarku i trenirala sam je u lokalnom klubu Partizan. Sve devojke su imale kratka imena po kojima ih je trener Vlada dozivao. Jedino mu se nije dopadalo moje ime jer mu je bilo komplikovano da me zove Fahreta. Jednom mi je pred početak utakmice rekao: "Zvaću te Brena." Tog dana sam igrala najbolje i dala najviše koševa. Zahvaljujući treneru Vladi, ceo grad je počeo da me zove Brena - seća se pevačica i dodaje da joj je nepoznati muškarac u sedmom razredu osnovne škole prorekao da će postati zvezda:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

- S majkom sam otišla kod komšinice Sene na kafu. Ođednom se na vratima pojavio stariji čovek i tražio čašu vode. Pogledao me je i pitao: "Čija si?", a majka mu je odmah odgovorila: "Moja je, valjda se vidi da ličimo." Tada je rekao: "Kao što je poznat Tito, tako će biti poznata i ona." Svi smo ga pogledali zgranuto jer smo mislili da priča gluposti. Ali onda je dodao: "Nisam lud, bićeš veoma uspešna žena. Putovaćeš dokle ti pogled dopire, imaćeš novca koliko rukama možeš da zgrneš u naručje." Zamolio me je da svaki put kada ga se setim zapalim sveću za njega. To činim i danas! - ispričala je Brena.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.