Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

АНА НИКОЛИЋ тврди да никада није смањивала ЖЕЛУДАЦ, а смршала је 50 килограма: Ово је њен рецепт за витку линију

Певачица је избацила неколико намирница, а резултати су били невероватни

1660139363_Foto-Pixabay-Printscreen-YouTube-RTV-Pink-Official--Printscreen-Instagram-ananikolicofficial.jpg
Фото: Пиxабаy, Принтсцреен/YоуТубе - РТВ Пинк Оффициал , Принтсцреен/Инстаграм - ананиколицоффициал
Oglas

О трансормацији Ане Николић се и дан данас прича јер је резултат који је постигла невероватан. Певачица се након порођаја доста угојила, а многи су сумњали да ће успети да се врати на килажу коју је имала пре трудноће.

Иако су многи сигурни да се подвргла операцији желуца, она тврди да то није био случај. Строго се придржавала дијете и начина исхране који јој је помогао да победи килограме.

По њеним речима, најбитније је да се имате рутину на коју ћете се веома брзо навићи.

"Најбитнији је унос течности. Имам своју јутарњу рутину. Чим устанем, пијем две часе воде. Некад са лимуном, а некад без. После тога следи мој доручак. Често је то јаје на око уз парадајз или неко друго поврће. Некад можда и само свежа салата или пахуљице. За време ручка једем бело месо или рибу са бареним поврћем. Избацила сам угљене хидрате, држим се уноса калорија од 1.000 до 1.200", рекла је Ана за Блиц.

Прочитајте још: Савети да полако, али сигурно смањите унос шећера: Ово је препоручена дневна количина

Морате имати довољно воље и жеље. Ана каже да је скидање килограма заправо ствар психе.

"Слаткиша сам се одрекла скроз. Меса такође, сем рибе. Ако ми баш падне шећер, онда поједем кашику нутеле и замислим да сам појела све. Скидање вишка килограма је ствар психе", испричала је она недавно, па се осврнула и на истрајност.

Конзумирала је таблете за мршављење које су јој помогле да не осећа глад, па због тога није имала потребу да вечера.

"Човек мора чврсто да одлучи да нешто жели да промени и самим тим ће успети. Првих месец дана је тешко, али навикнеш се. Уз помоћ таблета за мршављење нисам осећала глад и нисам имала потребу да вечерам. Ако огладним у касне сате, поједем нешто од поврћа. шаргарепа, краставац или само зелену салату. Што мање слано, то боље. Пијем два до три литра воде дневно. Некад и 4", открила је своју тајну мршављења певачица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas