Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

АНА НИКОЛИЋ У ЦЕНТРУ ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД: Погледајте како изгледа њен дан након драме са Растом (ФОТО)

Ана Николић и Раста свађају се око старатељства

1710427274_Ana-Nikolic-i-Rasta.jpg
пхото:АТА
Oglas

Ана Николић недавно је на свом Инстаграму обелоданила преписку са бившим мужем, репером Стефаном Ђурићем Растом, а у једној од порука поручио јој је да ће ћерку виђати искључиво у Центру за социјални рад.

"Дете можеш да видиш следећи пут у Центру за социјално", поручио је Раста бившој супрузи у једној поруци.

Међутим, Ана је потом испричала да она има старатељство над дететом, и да неће дозволити да јој било ко то право одузме.

Она се неколико пута огласила поводом породичне драме, а сада је екипа "Папарацо лова" снимила један дан Расте и Ана и приказали су шта се дешава у њиховим животима откако су започели нови "рат".

фото: принтсцреен/yоутубе-Пинк

Наиме, како се види на снимку, девојчица је била код мајке у стану, а потом је Растин возач дошао по њу и одвео је код оца.

Након тога, Ана је сређена изашла из свог дома и упутила се ка Центру за социјални рад на Вождовцу. Како се може претпоставити, она и Раста су очигледно покренули поступак у који је укључен Центар како би се нашло најбоље решење за дете.

Николићка је после посете овој установи наставила да обавља свакодневне обавезе, те се упутила до мењачнице, банке, а успут обавила и неколико куповина за кућу.

За то време, Тара је била код Расте у стану, те су заједно били на неколико локација, међу којима је и реперов студио, а затим су са његовом мајком и девојком отишли на ручак.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas