Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ана Севић описала како је било на свадби Дарка Лазића: "Било би лепо да славимо заједно још многе догађаје"

Ана Севић остала је у пријатељским односима са Драком Лазићем, па је са супругом дошла на прославу венчања бившег супруга

1695023750_bca656e7eb7bde0717350b608f697b37e34f02f7.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Ана Севић прокоментарисала је Катарину, супругу свог некадашњег мужа Дарка Лазића и истакла како се провела на њиховој недавној свадби у Брестачу.

- Било је сјајно на Дарковом венчању. Толико је била лепа атмосфера, толико је било весело! Од почетка је било тако до момента кад смо кренули кући. Ја се увек понашам онако како се осећам, онако како ја мислим да треба. Заиста сам се радовала и заиста сам била јако срећна тог дана, јако бих волела да њих двоје буду срећни, заиста – навела је Ана и истакла да би волела још заједничких момената са Каћом и Дарком.

– Било би лепо да славимо заједно још неке многе лепе догађаје. Истина је да сам упознала Каћине родитеље, тог дана се то десило. Јако, јако ми је драго, заиста, због свега, дивни су ми утисци – додала је Севићева, па прокоментарисала Даркове казне и прекршаје у саобраћају.

– Па, бар ја не треба да се шокирам за те ствари… (смех) Немам ја ту шта више да реагујем, дигла сам руке, његов живот, његова ствар. То је нешто што је сасвим нормално што се њега тиче – истакла је Ана.

Подсетимо, и Катарина је недавно признала како се осећала када је својевремено Дарко стао на луди камен са Аном.

- Да будем искрена, није ми било пријатно… Сваки пут кад се женио или имао неку озбиљну везу, мислила сам да је то то и да ће са њом остати до краја живота и да за нас нема среће… Али, преварила сам се! – рекла је Каћа екипи једне емисије.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas