Oglas
· · Komentari: 0

Ana Sević opisala kako je bilo na svadbi Darka Lazića: "Bilo bi lepo da slavimo zajedno još mnoge događaje"

Ana Sević ostala je u prijateljskim odnosima sa Drakom Lazićem, pa je sa suprugom došla na proslavu venčanja bivšeg supruga

1695023750_bca656e7eb7bde0717350b608f697b37e34f02f7.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Ana Sević prokomentarisala je Katarinu, suprugu svog nekadašnjeg muža Darka Lazića i istakla kako se provela na njihovoj nedavnoj svadbi u Brestaču.

- Bilo je sjajno na Darkovom venčanju. Toliko je bila lepa atmosfera, toliko je bilo veselo! Od početka je bilo tako do momenta kad smo krenuli kući. Ja se uvek ponašam onako kako se osećam, onako kako ja mislim da treba. Zaista sam se radovala i zaista sam bila jako srećna tog dana, jako bih volela da njih dvoje budu srećni, zaista – navela je Ana i istakla da bi volela još zajedničkih momenata sa Kaćom i Darkom.

– Bilo bi lepo da slavimo zajedno još neke mnoge lepe događaje. Istina je da sam upoznala Kaćine roditelje, tog dana se to desilo. Jako, jako mi je drago, zaista, zbog svega, divni su mi utisci – dodala je Sevićeva, pa prokomentarisala Darkove kazne i prekršaje u saobraćaju.

– Pa, bar ja ne treba da se šokiram za te stvari… (smeh) Nemam ja tu šta više da reagujem, digla sam ruke, njegov život, njegova stvar. To je nešto što je sasvim normalno što se njega tiče – istakla je Ana.

Podsetimo, i Katarina je nedavno priznala kako se osećala kada je svojevremeno Darko stao na ludi kamen sa Anom.

- Da budem iskrena, nije mi bilo prijatno… Svaki put kad se ženio ili imao neku ozbiljnu vezu, mislila sam da je to to i da će sa njom ostati do kraja života i da za nas nema sreće… Ali, prevarila sam se! – rekla je Kaća ekipi jedne emisije.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas