Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ана Севић усликана са мужем на концерту Саше Матића: После дужег времена у јавности - Открила да ли се враћа на сцену (ФОТО)

Певачица се појавила у пратњи супруга Данијела на синоћњем концерту Саше Матића

1678367105_vanja_mijatovic_12102022_0226.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Фолк певач Саша Матић организовао је солистички концерт 8. марта у Арени којим је прославио две деценије успешне каријере.

На концерту који је је одржао и као поклон свим дамама на празник жена појавиле су се бројне познате личности, као што су Милица Тодоровић, Милица Павловић, Драгане Мићаловић, Дејана Ћирковића Ћире.

Једна од гостију била је и Ана Севић, која се појавила са супругом Данијелом. Ово је била ретка прилика да смо певачицу могли да видимо у јавности после дужег периода. Ана се након трећег порођаја, више посветила деци и породици.

Фото: Н. Скендерија

Ана обожава баладе Саше Матића, а у споту за његову песму "Ноћи у Сибиру", она је имала главну улогу:

- Обожавам Сашине песме, оно што је невероватно је да се веселим највише уз његове баладе. Посебна песма је "Ноћи у Сибиру" јер сам у њој учествовала. Сале има посебну емоцију и све зна да изненсе на прави начин. Док смо заједно сарађивали он је озбиљан професионалац и захтеван, јер не би био то што јесте али у позитивном смислу. Неизмерно сам захвална што сам била део тога и кроз спот који је лепо дочарао песму - рекла је Севићка за Информер.

Фото: Н. Скендерија

Као мајка троје деце, себи не може да приушти честе изласке:

- Не могу често да приуштим себи изласке, умем себи да дам одушка имамо баке које излазе у сусрет. Од супруга и деце сам за 8.март добила цвеће и дивне честитке. Ја нисам неко ко тражи пажњу само на данашњи дан, треба је имати 365 дана у години - наставила је.

Признаје да се не каје што је због породице каријеру ставила у други план:

- Имам још законску дозволу две године да не радим на треће дете, тако да ћу то искорисити. Нисам зажалила што сам каријеру због породице ставила у други план - закључила је.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas