Oglas
· · Komentari: 0

Ana Sević uslikana sa mužem na koncertu Saše Matića: Posle dužeg vremena u javnosti - Otkrila da li se vraća na scenu (FOTO)

Pevačica se pojavila u pratnji supruga Danijela na sinoćnjem koncertu Saše Matića

1678367105_vanja_mijatovic_12102022_0226.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Folk pevač Saša Matić organizovao je solistički koncert 8. marta u Areni kojim je proslavio dve decenije uspešne karijere.

Na koncertu koji je je održao i kao poklon svim damama na praznik žena pojavile su se brojne poznate ličnosti, kao što su Milica Todorović, Milica Pavlović, Dragane Mićalović, Dejana Ćirkovića Ćire.

Jedna od gostiju bila je i Ana Sević, koja se pojavila sa suprugom Danijelom. Ovo je bila retka prilika da smo pevačicu mogli da vidimo u javnosti posle dužeg perioda. Ana se nakon trećeg porođaja, više posvetila deci i porodici.

Foto: N. Skenderija

Ana obožava balade Saše Matića, a u spotu za njegovu pesmu "Noći u Sibiru", ona je imala glavnu ulogu:

- Obožavam Sašine pesme, ono što je neverovatno je da se veselim najviše uz njegove balade. Posebna pesma je "Noći u Sibiru" jer sam u njoj učestvovala. Sale ima posebnu emociju i sve zna da iznense na pravi način. Dok smo zajedno sarađivali on je ozbiljan profesionalac i zahtevan, jer ne bi bio to što jeste ali u pozitivnom smislu. Neizmerno sam zahvalna što sam bila deo toga i kroz spot koji je lepo dočarao pesmu - rekla je Sevićka za Informer.

Foto: N. Skenderija

Kao majka troje dece, sebi ne može da priušti česte izlaske:

- Ne mogu često da priuštim sebi izlaske, umem sebi da dam oduška imamo bake koje izlaze u susret. Od supruga i dece sam za 8.mart dobila cveće i divne čestitke. Ja nisam neko ko traži pažnju samo na današnji dan, treba je imati 365 dana u godini - nastavila je.

Priznaje da se ne kaje što je zbog porodice karijeru stavila u drugi plan:

- Imam još zakonsku dozvolu dve godine da ne radim na treće dete, tako da ću to iskorisiti. Nisam zažalila što sam karijeru zbog porodice stavila u drugi plan - zaključila je.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas