Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРОВОД

Анастасија Ражнатовић одвела БУДУЋУ СВЕКРВУ НА ЖУРКУ! Певачица одушевила мајку и сестру новог дечка (ФОТО)

Певачица Анастасија Ражнатовић успела је да за кратко време одушеви мајку новог дечка

1650191086_pjimage--81-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/raznatovicanastasija
Oglas

Певачица Анастасија Ражнатовић свакодневно објављује видео снимке из Севиље где тренутно борави код свог новог дечка, фудбалера Немање Гудеља.

Иако још није објавила ниједну заједничку фотографију са њим, Анастасија Ражнатовић не крије да највише времена проводи са његовом сестром Вањом и мајком Оливером.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/raznatovicanastasija

Наиме, она је сада поделила снимак из провода са њима, те је јасно колико се добро слаже са породицом свог новог изабраника.

Прочитајте још: СВАДБА ЗА 500 ЉУДИ! Каћа Грујић и Гобеља не штеде, ВЕСЕЉЕ ЋЕ ТРАЈАТИ ТРИ ДАНА - ево каква ће бити декорација (ФОТО)

Њих три све време ђускају, грле се и певају и не скидају осмех са лица.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/raznatovicanastasija

- Анастасија и Немања се не одвајају откако су се упознали, а за њихову везу су знали само породица и најближи пријатељи. Сви у његовој породици су се обрадовали кад су чули да је с Цецином ћерком, већ су је упознали, била је код њега неколико пута, али он због фудбала није могао да оде код њених. Причали су пре неколико дана да би се организовали око тога шта ће за празнике, па је и он рекао да је исто размишљао као Анастасија и да је најпаметније да за Васкрс сви буду заједно - прича извор и открива да се Цеца радује упознавају с обзиром на то да спортиста приликом посете Београда није имао времена да оде у вилу у Љутице Богдана.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas