Oglas
· · Komentari: 0
PROVOD

Anastasija Ražnatović odvela BUDUĆU SVEKRVU NA ŽURKU! Pevačica oduševila majku i sestru novog dečka (FOTO)

Pevačica Anastasija Ražnatović uspela je da za kratko vreme oduševi majku novog dečka

1650191086_pjimage--81-.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/raznatovicanastasija
Oglas

Pevačica Anastasija Ražnatović svakodnevno objavljuje video snimke iz Sevilje gde trenutno boravi kod svog novog dečka, fudbalera Nemanje Gudelja.

Iako još nije objavila nijednu zajedničku fotografiju sa njim, Anastasija Ražnatović ne krije da najviše vremena provodi sa njegovom sestrom Vanjom i majkom Oliverom.

Foto: Printskrin/Instagram/raznatovicanastasija

Naime, ona je sada podelila snimak iz provoda sa njima, te je jasno koliko se dobro slaže sa porodicom svog novog izabranika.

Pročitajte još: SVADBA ZA 500 LJUDI! Kaća Grujić i Gobelja ne štede, VESELJE ĆE TRAJATI TRI DANA - evo kakva će biti dekoracija (FOTO)

NJih tri sve vreme đuskaju, grle se i pevaju i ne skidaju osmeh sa lica.

Foto: Printskrin/Instagram/raznatovicanastasija

- Anastasija i Nemanja se ne odvajaju otkako su se upoznali, a za njihovu vezu su znali samo porodica i najbliži prijatelji. Svi u njegovoj porodici su se obradovali kad su čuli da je s Cecinom ćerkom, već su je upoznali, bila je kod njega nekoliko puta, ali on zbog fudbala nije mogao da ode kod njenih. Pričali su pre nekoliko dana da bi se organizovali oko toga šta će za praznike, pa je i on rekao da je isto razmišljao kao Anastasija i da je najpametnije da za Vaskrs svi budu zajedno - priča izvor i otkriva da se Ceca raduje upoznavaju s obzirom na to da sportista prilikom posete Beograda nije imao vremena da ode u vilu u LJutice Bogdana.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas