Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

АНАСТАСИЈА УДАРИЛА ЦЕЦИ КОНТРУ: Мајка и ћерка навијају за различите кандидате у такмичењу "Песма за Евровизију" (ФОТО)

Анастасија је изненадила све својом објавом на Инстаграму јер нико није очекивао да ће њен фаворит на "Песми за Евровизију" бити ова певачица

1709223532_Foto-Ataimages.rs-Ceca-i-Anastasija.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Вечерас ће се одржати друго полуфинално вече музичког такмичења "Песма за Евровизију". 

Многе јавне личности не крију ко су им фаворити на поменутом такмичењу, а једна од њих је и млада певачица Анастасија Ражнатовић. Она се сада огласила на свом Инстаграм профилу и јавно пружила подршку колегиници Теyи Дори. 

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - разнатовицанастасија

- Мој хитмејкер! Гласамо сви вечерас број 11! Идемо - написала је Анастасија. 

Ова њена објава изненадила је све, јер Анастасија "контрира" својој мајци, Цеци Ражнатовић која је јуче још једном јавно подржала Бресквицу. 

Наиме, пред снимање емисије "Звезде Гранда", Цеца је кратко прокоментарисала да је одушевљена Анђелом Игњатовић и њеном песмом "Гнездо орлово", као и да би волела да нас она представља на "Евровизији". 

- Она је преслатка, талентована и држим јој палчеве да победи. Потрудили су се сви такмичари да оставе утисак што се перформанса тиче. Свака част за труд, то треба поздравити, али ја сам дефинитивно за Бресквицу - поновила је Цеца за "Гранд".

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas