Oglas
· · Komentari: 0

ANASTASIJA UDARILA CECI KONTRU: Majka i ćerka navijaju za različite kandidate u takmičenju "Pesma za Evroviziju" (FOTO)

Anastasija je iznenadila sve svojom objavom na Instagramu jer niko nije očekivao da će njen favorit na "Pesmi za Evroviziju" biti ova pevačica

1709223532_Foto-Ataimages.rs-Ceca-i-Anastasija.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Večeras će se održati drugo polufinalno veče muzičkog takmičenja "Pesma za Evroviziju". 

Mnoge javne ličnosti ne kriju ko su im favoriti na pomenutom takmičenju, a jedna od njih je i mlada pevačica Anastasija Ražnatović. Ona se sada oglasila na svom Instagram profilu i javno pružila podršku koleginici Teyi Dori. 

Foto: Printscreen/ Instagram - raznatovicanastasija

- Moj hitmejker! Glasamo svi večeras broj 11! Idemo - napisala je Anastasija. 

Ova njena objava iznenadila je sve, jer Anastasija "kontrira" svojoj majci, Ceci Ražnatović koja je juče još jednom javno podržala Breskvicu. 

Naime, pred snimanje emisije "Zvezde Granda", Ceca je kratko prokomentarisala da je oduševljena Anđelom Ignjatović i njenom pesmom "Gnezdo orlovo", kao i da bi volela da nas ona predstavlja na "Evroviziji". 

- Ona je preslatka, talentovana i držim joj palčeve da pobedi. Potrudili su se svi takmičari da ostave utisak što se performansa tiče. Svaka čast za trud, to treba pozdraviti, ali ja sam definitivno za Breskvicu - ponovila je Ceca za "Grand".

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas