Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Анђелина Џоли изнеала језиве детаље из брака са Бред Питом: "Једно дете је гушио, а мене је зграбио за главу и бацио о зид"

Анђелина Џоли је поделила нове детаље о лету авионом 2016. који је довео до развода са Бредом Питом, због његовог наводног насилничког понашања.

1664954859_andjelina-dzoli.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

У унакрсној тужби у оквиру нове правне битке око француске винарије чији је бивши пар некада био сувласник, глумац је у уторак поднео папире у Лос Анђелесу. 

Прочитајте још: Ксенија Кнежевић први пут након распада групе Хуррицане открила ко је више нервирао Сања или Ивана?

Адвокати 47-годишњакиње тврде да су преговори да Џоли прода свој део "Цхатеау Миравала", Питу пропали због његовог захтева да она потпише „уговор о неоткривању података који би јој уговором забранио да говори ван суда о Питовом физичком и емоционалном злостављање ње и њихове деце”, преноси Тхе Гурдиан.

У поднеску, који је први објавио Њујорк тајмс , описује се физички и вербални напад Пита у септембру 2016. док су анђелина и он, са њихово шесторо деце летели из Француске у Калифорнију. 

Према судским документима, "Пит је гушио једно дете, а друго је ударио у лице“ и "ухватио Џоли за главу и протресао је“. У једном тренутку „полио је пиво на њу.Глумица је неколико дана након путовања поднела захтев за развод, што су истражиле федералне власти, које имају надлежност над летовима. ФБИ је одбио да поднесе кривичне пријаве.

- Након прегледа документа, представник тужилаштва Сједињених Држава разговарао је о основама ове истраге са агентом случаја - наводи се у извештају. - Све стране су се сложиле да кривична пријава у овом случају неће бити покренута због више фактора - стоји у извештају преноси Тхе Гуадриан.

У судском поднеску детаљно је описан извештај Анђелине Џоли о инциденту, за који каже да је почео када ју је Пит оптужио да је "превише поштована" према њиховој деци и викао на њу у купатилу. "Пит је зграбио Џоли за главу и протресао је, а затим је ухватио за рамена и поново је протресао пре него што је гурнуо о зид wц-а", наводи се у документу. "Пит је затим ударио у плафон авиона много пута, што је навело Џоли да напусти wц".

Према судским документима, када је једно од њихове деце стало у одбрану мајке, Пит је насрнуо на дете. "Једно је гушио, а другог је ударио у лице".

Џоли је "уложила много труда да заштити своју децу од поновног проживљавања бола који је Пит нанео породици тог дана" - написали су Џолијеви адвокати. 

Пит је тужио бившу супругу, наводећи да је прекршила његова "уговорна очекивања" када је продала свој удео у њиховој винарији "Тенуте дел Мондо". Према његовој тужби, Џоли је „у тајности спроводила наводну продају, свесно кршећи Питова уговорна права" - за коју тврди да је укључивало део у коме се наводи да ниједан неће продати свој део без сагласности другог .

Бивша компанија Анђелине Џоли, оспорила је његову тврдњу да је продаја представљала "непријатељско преузимање".

Прочитајте још: Годинама га крила од јавности: Ово је супруг глумице Марије Петронијевић (ФОТО)

Џолијева је одговорила противтућбом у којој тврди да није било међусобног разумевања, јер је Пит одбио план у случају да се разведу.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas