Oglas
· · Komentari: 0

Anđelina Džoli izneala jezive detalje iz braka sa Bred Pitom: "Jedno dete je gušio, a mene je zgrabio za glavu i bacio o zid"

Anđelina Džoli je podelila nove detalje o letu avionom 2016. koji je doveo do razvoda sa Bredom Pitom, zbog njegovog navodnog nasilničkog ponašanja.

1664954859_andjelina-dzoli.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

U unakrsnoj tužbi u okviru nove pravne bitke oko francuske vinarije čiji je bivši par nekada bio suvlasnik, glumac je u utorak podneo papire u Los Anđelesu. 

Pročitajte još: Ksenija Knežević prvi put nakon raspada grupe Hurricane otkrila ko je više nervirao Sanja ili Ivana?

Advokati 47-godišnjakinje tvrde da su pregovori da Džoli proda svoj deo "Chateau Miravala", Pitu propali zbog njegovog zahteva da ona potpiše „ugovor o neotkrivanju podataka koji bi joj ugovorom zabranio da govori van suda o Pitovom fizičkom i emocionalnom zlostavljanje nje i njihove dece”, prenosi The Gurdian.

U podnesku, koji je prvi objavio Njujork tajms , opisuje se fizički i verbalni napad Pita u septembru 2016. dok su anđelina i on, sa njihovo šestoro dece leteli iz Francuske u Kaliforniju. 

Prema sudskim dokumentima, "Pit je gušio jedno dete, a drugo je udario u lice“ i "uhvatio Džoli za glavu i protresao je“. U jednom trenutku „polio je pivo na nju.Glumica je nekoliko dana nakon putovanja podnela zahtev za razvod, što su istražile federalne vlasti, koje imaju nadležnost nad letovima. FBI je odbio da podnese krivične prijave.

- Nakon pregleda dokumenta, predstavnik tužilaštva Sjedinjenih Država razgovarao je o osnovama ove istrage sa agentom slučaja - navodi se u izveštaju. - Sve strane su se složile da krivična prijava u ovom slučaju neće biti pokrenuta zbog više faktora - stoji u izveštaju prenosi The Guadrian.

U sudskom podnesku detaljno je opisan izveštaj Anđeline Džoli o incidentu, za koji kaže da je počeo kada ju je Pit optužio da je "previše poštovana" prema njihovoj deci i vikao na nju u kupatilu. "Pit je zgrabio Džoli za glavu i protresao je, a zatim je uhvatio za ramena i ponovo je protresao pre nego što je gurnuo o zid wc-a", navodi se u dokumentu. "Pit je zatim udario u plafon aviona mnogo puta, što je navelo Džoli da napusti wc".

Prema sudskim dokumentima, kada je jedno od njihove dece stalo u odbranu majke, Pit je nasrnuo na dete. "Jedno je gušio, a drugog je udario u lice".

Džoli je "uložila mnogo truda da zaštiti svoju decu od ponovnog proživljavanja bola koji je Pit naneo porodici tog dana" - napisali su Džolijevi advokati. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by brad pitt (@bradpit_offcial)

Pit je tužio bivšu suprugu, navodeći da je prekršila njegova "ugovorna očekivanja" kada je prodala svoj udeo u njihovoj vinariji "Tenute del Mondo". Prema njegovoj tužbi, Džoli je „u tajnosti sprovodila navodnu prodaju, svesno kršeći Pitova ugovorna prava" - za koju tvrdi da je uključivalo deo u kome se navodi da nijedan neće prodati svoj deo bez saglasnosti drugog .

Bivša kompanija Anđeline Džoli, osporila je njegovu tvrdnju da je prodaja predstavljala "neprijateljsko preuzimanje".

Pročitajte još: Godinama ga krila od javnosti: Ovo je suprug glumice Marije Petronijević (FOTO)

Džolijeva je odgovorila protivtućbom u kojoj tvrdi da nije bilo međusobnog razumevanja, jer je Pit odbio plan u slučaju da se razvedu.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas