Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Анђелина Џоли проговорила о Бреду Питу у новом интервјуу: "Ја немам друштвени живот"

Глумица Анђелина Џоли (48) је отворено говорила о свом приватном животу и признала да је након турбулентних неколико година била на прекретници.

1701867879_2c9b57e45089e906f66b223b160f4f35a04d4d57.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Анђелина Џоли је открила да су њена деца њени „најближи пријатељи“ и да „нема друштвени живот“.

Још 2016. године објављено је да су се она и њен бивши супруг Бред Пит разишли након наводне свађе у приватном авиону. Од тада, бивши пар, који дели Медокса (22), Захару (18), Шајло (17), Пакса (20) и близанце Нокса и Вивијен (15),  води спор на суду о старатељству, као и о финансијским споразумима.

Анђелина је укратко проговорила о свом раскиду са Бредом током интервјуа за ВСЈ Магазине, а све је изненадило када је рекла да се мало дружи и да су јој деца најближа.

- Они су најближи људи мени и мом животу, и они су моји блиски пријатељи. Ми смо седам веома различитих људи, што је наша снага. Ја заправо немам... друштвени живот. Схватила сам да су моји најближи пријатељи избеглице. Можда четири од шест жена са којима сам блиска су из рата и сукоба - искрена је била Анђелина.

Анђелина је такође рекла да је судска битка против Бреда довела до тога да је „изгубила способност да живи и путује слободно“, и наговестила је да ц́е се трајно преселити у иностранство.

- То је део онога што се догодило након мог развода – изгубила сам способност да живим и путујем што слободно. Преселиц́у се када будем могла.  Од свих места на свету, Холивуд није здраво место. Зато тражите аутентичност.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas