· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНА СЛИЧНОСТ

Анђелина Џоли важи за ЛЕПОТИЦУ, а ево како је ИЗГЛЕДАЛА мама чувене глумице - сви кажу да је њена копија (ФОТО)

У случају глумице Анђелине Џоли, ивер заиста не пада далеко од кладе

1647335956_pjimage---2022-03-15T101856.220.jpg
Фото: Profimedia

Глумица Анђелина Џоли важи за једну од најлепших глумица на свету. Многи говоре да глумица личи на свог оца, чувеног холивудског глумца Џона Војта, међутим, када будете видели њену мајку Маршелин, више никад нећете моћи да заборавите сличност између маме и ћерке. 

Мајка Џолијеве је такође била глумица. Маршелин Бертран, рођена је 1950. и умрла 2007. Она је већину времена сама одгајала Џолијеву и њеног рођеног брата. Важила је за природну лепотицу и врло ретко се шминкала, а могло би се рећи да је позната ћерка наследила њен лик у потпуности.

Ко је била Маршелин Бертран?

Рођена на Блу Ајленду у Илиноису 9. маја 1950. Одрасла је у Ривердејлу заједно са двоје млађе браће и сестара. Године 1965. породица је напустила Чикаго и упутила се на Беверли Хилс у Калифорнији. Бертрандова је завршила средњу школу на Беверли Хилсу (од друге до последње године). 

Прочитајте још: Како је чувена глумица СРПСКОГ ПОРЕКЛА завела МИЛИЈАРДЕРА? Радила је два посла, а онда јој се живот преокренуо (ФОТО)

Бертрандова је проучавала Ли Стразбергов метод глуме на почетку њене каријере. А 1971. играла је Кони у епизоди „Љубав, мир, братство и убиство” у тада добро познатој серији Ајронсајд, која је трајала осам сезона од 1967. до 1975. Ово је била њена прва пристојна улога, која је довела до два биоскопска наступа. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bellayagroup

Такође је глумила у филму "Looking to get out" из 1982. године (коаутор и глумац је био њен бивши муж Џон Војт). Такође је глумила у комедији Човек који је волео жене из 1983. Од Кони до Човека који је волео жене. Она је на крају скренула пажњу са глуме на продукцију. Ипак, и њена продуцентска каријера је била прилично краткотрајна.

Бертрандова је 1983. основао продукцијску компанију и уложила велика средства у хуманитарни рад

Нежна мајка
У једном интервјуу, Анђелина је открила да је њена мајка "најбрижнија и најсмиренија особа" коју је икад познавала, као и да није умела да опсује, чак и у тренуцима највећег беса.

Године 1983. основала је продукцијску кућу са својим тадашњим партнером, Билијем Дејем. Она ће наставити да служи као извршни продуцент документарног филма Трудел из 2005. године — хронике легендарног индијанског активисте и песника Џона Трудела. Филм је пратио човека док је путовао суочавајући се са политиком путем изговорене речи.

Филм је освојио специјалну награду жирија на Међународном филмском фестивалу у Сијетлу, а номинован је и на филмским фестивалима Санденс и Трибека. Бертрандова је наставила са хуманитарним радом након што је практично напустила глуму и продукцију; основала је Фондацију за сва племена и организовала добротворни концерт за авганистанске жене на Међународни дан жена 2003. године. 

Умрла је 2007. након скоро осмогодишње борбе са раком јајника и дојке. О Маршелин се не зна много, поготово јер је касније у животу престала да даје интервјуе.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.