Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБАВ

Како је чувена глумица СРПСКОГ ПОРЕКЛА завела МИЛИЈАРДЕРА? Радила је два посла, а онда јој се живот преокренуо (ФОТО)

Холи Волас је доживела причу као из бајке

1646934952_profimedia-0635961734.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Вест да Ник Кенди купује фудбалски клуб Челси од олигарха Романа Абрамовича, вратила је у центар збивања и Никову жену, аустралијску глумицу српског порекла, Холи Воланс која више није толико медијски активна последњих година.

Обзиром да износ од три милијарде евра, који тражи руски милијардер, не може да издвоји свако, право изненађење је било када се сазнало да би нова власница могла да буде једна Српкиња, глумица коју смо годинама гледали у хит серијама и филмовима.

Ник је бизнисмен који је зајам од 6.000 фунти од своје баке трансформисао у глобални портфолио некретнина

Као што је јавности већ познато, отац Холи Воланс је Србин Рајко Вукадиновић, а своје детињство је провела у богатом насељу у Аустралији, али је признала да се њена породица мучила с новцем.

Почетак није био лак

Мајка, Енглескиња Рејчел Стивенс, радила је два посла, док је отац Рајко био џез гитариста и манекен. Родитељи су јој се развели кад је имала четири године.

Холи је желела да се већ као тинејџерка осамостали, па је тако врло рано почела да зарађује за себе.

Како би приуштила књиге и основне потрепштине желела је да ради у Мекдоналдсу, али је услов био да има минимум 14 година, те се уместо тога окренула моделингу, што се испоставило као добар потез.
Са 16 година одустала је од школе да би глумила у телевизијској сапуници "Комшије". Убрзо су о њој почели да пишу као о највећој звезди Аустралије, а у том тренутку од ње је била већа само Кајли Миног.

Прочитајте још: "Бајку смо одлучиле саме да направимо": Наташа Беквалац почастила себе и ћерке РЕНОВИРАЊЕМ дома (ФОТО)

Поред глуме, такође је јурила и музичку каријеру, избацивши неколико синглова, а најчешће је радила у Лондону и Лос Анђелесу.

Љубав као из бајке

Ипак, после много лутања у могућим животним путевима, Холин живот се променио из корена када је упознала милијардера Ника Кендија.

Фото: Профимедиа

Ник је бизнисмен који је зајам од 6.000 фунти од своје баке трансформисао у глобални портфолио некретнина, које су међу најпрестижнијим на свету.

„Богатство и тај начин живота су у почетку превише за мене. Навикла сам на гламур и упознајем много познатих људи, али нисам била навикла на супер-јахте и приватне авионе. Било сам као: ‘Вау!’ Нисам сигурна да ц́у се икада навикнути на то, а нисам сигурна ни да ц́е Ник јер је такође сасвим нормалног порекла“, говорила је Холи 2010. године.

Фото: Профимедиа

Изгледа да су се на луксуз лако навикли, јер су се венчали 2012. године, а од тада је њихов брак – али и пословни успех – непољуљан. Пар се потрудио да вешто сакрије детаље венчања од очију јавности, а судбоносна "да" изговорили су на гламурозној свечаности приређеној на Беверли Хилсу.

Фото: Профимедиа

Холи је тврдила да није имала појма о финансијском статусу свог мужа када су се први пут упознали на вечери. Када је сазнала за његово богатство, позвала је маму јер је мислила да неће моћи да буде с Ником.

„А она је рекла: ‘Не можеш то замерити човеку. Он је вредан геније и има право као и било ко други да воли и буде вољен. Зато само престани да гледаш у његов лустер по мери и његов прелепи ауто и почни да се фокусираш на њега“, испричала је Холи.

У браку су добили двоје деце. Неко време су живели у двоспратном пентхаусу у Хајд парку, вредном 175 милиона фунти, што га чини најскупљим станом у Британији. А онда су се преселили у сеоску вилу вредну 10 милиона фунти у Котсволдсу, коју тренутно реновирају.

Прошле године, Ник је Холи поклонио суперјахту вредну 26 милиона фунти.

(Wanted)

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas