Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Ану Бекуту извређали на друштвеним мрежама: Певачица закључала профил!

Ана Бекута није одговорила на ове ужасне увреде, али је зато блокирала све оне који су коментарисали статус, али и лајковали исти

1634712991_ana.jpg
Oglas

Познато је да суботом увече, када се емитује такмичење Звезде Гранда, велики број твитераша коментарише, како кандидате, тако и чланове жирија овог популарног серијала.

Прочитајте још: Синди открила у каквом јој је стању сестра након прича да је завршила на психијатрији!

Тако је овога пута, корисник Твитера под псеудонимом Лепи Вијесић поставио објаву у којој је изнео своје мишљење о музичкој легенди Ани Бекути, али се ту није зауставио, већ је наставио да је вређа.

- После синоћне емисије "Звезде Гранда" цела Србија је имала увид у оно што Лепи Вијесић прича годинама уназад, у то да је Ана Бекута обична белосветска ку*****на, зла сподоба, љубоморна приказа двојаког идентитета. Срами се година својих матори ретарде - гласио је увредљив статус јавности непознате особе.

Ана Бекута није одговорила на ове ужасне увреде, али је зато блокирала све оне који су коментарисали статус, али и лајковали исти.

Фото: Тwиттер принтсцреен

Коментари су били разни. Од оних који су сложили са написаним, до оних који су демантовали наводе и стали у заштиту Ане Бекуте. Тврдили су и да нема потребе да се на такав начин обраћа једној жени која има велики број хитова и успешну каријеру.

Блокирала 90 људи

Преко 90 људи је лајковало спорни статус и свих 90 је у року од неколико минута било блокирано са званичног налога Ане Бекуте.

Убрзо су људи по популарној друштвеној мрежи кренули да шерују како их је Ана блокирала само зато јер су лајковали статус који је против ње.

Међутим, касније је поменути твитераш у коментарима објаснио због чега је вређао Бекуту и зашто је изнео низ увреда на рачун певачице.

- Дугогодишње чопоративно понижавање и омаловажавање Виолете Миљковић због порекла, нагласка, завршене музичке академије/факултета у Приштини, додворавање поједним члановима жирија, та доза улизивања, та дволичност, безобразлук и умишљеност, ја то нисам видео - додао је твитераш под псеудонимом Лепи Вијесић.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas