Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Арену ћу отплаћивати наредних пар година": Милица Павловић о предстојећем концерту - открила колико је скупо

Млада музичка звезда Милица Павловић заказала је свој први солистички концерт у "Штарк Арени" 23. децембра

1696401435_b022bc42e05c3526088c1869997f5f39930b540c.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Милица је сада у интервјуу за домаће медије истакла да јој на аудицији, али и у припремам за концерт веома помаже и професионална кореографкиња Хелене с којом ради од албума "Посесивна".

- Кореограф с којом ја радим, Хелен, је неко кога сам ја чекирала пре свог албума "Посесивна" и ангажовала је за исти. Ово је сигурно и њена и моја заслуга. Ово је одговор на свако моје питање да ли добро радим свој посао и какав сам перформер. Оволики одазив људи, професионалаца не би био да то није тако. Јако сам срећна жена иако сам веоам уморна зато што доалзим с једног дивног венчања из Скопља, не знам шта се десило са Македонцима јер последњих пар недеља певам по две свадбе у Македонији. Ево дошла сам неиспавана, али пуног срца. Ово је само један сегмент свега оног што вас чека, а где је она и аудио моменат, и визуелни...

Милица је истакла да ће је арена у Београду много коштати и отплаћиваће је сигурно наредних неколико година.

- Искрено и ја сам прво имала негде ту жељу да не певам месец дана пре концерта, да одморим глро, да и ја будем негде одморна, али то се није десило. То не значи да нећу бити одморна, ја само када сам уведела шта је све потребно за ту врсту балканског спектакла, али по светским стандардима само сам схватила да ме јерад, публика и подршка бабе и деде, мојих људи са југа Србије, целог народа, да ја заиста морам много да радим да бих исплатила све то. Не могу себи да допустим тај луксуз да не радим, јер све ово много кошта, а све што је добро кошта. Отплаћиваћу наредних пар година све ово, али хоћу да ми буде пуно срце знајући да сам после 10 година својој публици спремила ово - рекла је она.

БОНСУ ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas