· · Коментари: 0

Бастијан је пре Ане био са њом СЕДАМ ГОДИНА, а онда ју је оставио због наше тенисерке: Фудбалер сломио срце познатој манекенки (ФОТО)

Сви су били шокирани када се појавио са српском тенисерком

1657868529_parr.jpg
Фото: Профимедиа

Бастијан Швајнштајгер био је у вези 7 година са познатом манекенком, све док се није појавио у Њујорку са Аном Ивановић.

Пре шест година лепа Ана рекла је судбоносно "да" фудбалеру Манчестер Јунајтеда, Бастијану. Венчали су се у Венецији, цео свет је пратио ово венчање, али се велики број медија осврнуо и на везу коју је Швајнштајгер имао пре Ане.

Папараци су ухватили овај пар у Њујорку, како се држи за руке. Нису могли да сакрију емоције и заљубљеност, а вест да су заједно била је главна тема свих медија.

Прочитајте још: Констрактина песма постала омиљена на свадбама: Погледајте шта певачица мисли о томе

Одлучили су да стану на "луди камен" 12. јула 2016. године и у марту 2018. добили су првог сина Луку. Годину дана касније, њихова породица постала је богатија за још једног члана - сина Леона.

Познати Немац, пре Ане провео је седам година у љубавној вези са манекенком Саром Бранднер.

Сара и Бастијан упознали су се давне 2007. године, а убрзо након тога упловили су у романсу.

Немачки медији са нестрпљењем су чекали када ће фусбалер запросити плавокосу лепотицу и пратили су сваки њихов корак. Међутим, када је Бастијан виђен са Аном у Њујорку, њихова веза се завршила малтене преко ноћи.

Прочитајте још: Ана Бекута жени сина: Славље у дому велике музичке звезде (ФОТО)

Многи су прижељкивали помирење овог пара, али то се није десило.

Сару су током једног интервјуа прошле године питали да ли је у контакту са бившим дечком, али она је одрично одговорила:

— Наравно, с времена на време бисте добили нешто, али то је било одавно. Више нема везаности. То је затворено поглавље, рекла је.

Како је тада истакла, она није у емотивнојвези, али јој то не смета.
— Не, али све је у реду, добро сам, јако добро — поручила је манекенка.

Бонус видео:

 

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.