Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Бег у природу је највећи лек": Милица Тодоровић открила планове за будућност

Певачица искрено о томе колико јој смета градска гужва

1663490489_Foto-Ataimages.rs-Pixabay.jpg
Фото: Пиxабаy, Атаимагес.рс
Oglas

Из родног Крушевца у луксузни комплес у популарном делу Београда певачица Милица Тодоровић стигла је након што је направила прве музичке кораке. Ипак, сада све чешће сања родно место и мир којим одишу мањи градови.

- Нажалост, данас живимо у брзом времену где су главни градови центар свих збивања и истина је да смо се отуђили од природе. Жао ми је због тога. Кад год могу, одем код својих у Крушевац или у село. Обожавам природу и животиње. То ме смирује и некако враћа у онај период када сам уживала у свим чарима детињства. Тада смо некако највише времена проводили напољу, истраживајући природу, чувајући домаће животиње. Највише волим да прошетам шумом и да дубоко удахнем и одрадим пар вежбица дисања - на почетку разговора за “Блиц” каже Милица и додаје:

- Волела бих да један период годишње могу да проведем у некој кућици, без интернета усред шуме. Рецимо на Тари, она још увек није толико изграђена планина. Има предивне стазе за пешачење, хладније је него у граду и заиста је другачији ваздух.

Прочитајте још: Кувар краљице Елизабете открио детаље: Ова намирница је била строго забрањена у палати

На речима су сви јаки, зато смо питали Милицу да ли се она труди да очува природу.

- Не пијем воду из пластичних флашица већ имам своју флашицу за воду коју увек носим са собом. Не купујем пластичне кесе, већ носим свој цегер, а воће и поврће држим у посебним мрежастим вишекратним кесама, каже.

На питање да ли сутра, када добије дете, можда њена адреса ипак буде ван Београда, одговара.

- Волела бих да имам викендицу на обронку Београда или кућу са великим двориштем због деце и кучића. А ако буде довољно велико, можда и да се засади неко дрво јабука, трешања, крушака... И волела бих да ми двориште има разнолико цвеће, што шареније - кроз осмех замишља Милица и додаје:

- Заправо, људима који се баве јавним послом бег у природу и јесте највећи лек јер сте сами са собом и својим мислима. Уживате у шетњи, природи. Знам доста мојих колега који трче на Кошутњаку, шетају на Ади.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas