Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бијонсе има нову боју косе и биће водећи тренд: Фризери кажу да стоји и плавушама и бринетама

Најновији тренд бојења косе који је изазвао одушевљење свих тренсетерски је "Цреме Брулее Блонде"

1691156364_6a673e09e81039ceca2b058e95a766564f31cebc.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Када размишљамо о иконама стила, Бијонсе је убедљиво на врху пописа, а њен најновији одабир боје косе залудео је свет лепоте. Крем плава боја косе коју је осмислила њена стилисткиња Рита Хазан једноставно је идеална за препланили тен.

Свакога ће с лакоћом очарати топлина и шарм ове боје за косу, стога ни не чуди што ће баш она постати ултимативни тренд за предстојећу јесењу сезону.

Бијонсе је одувек била пионир у индустрији лепоте, а овај пут је одабрала боју косе која подсећа на познати француски десерт. Она спаја топле, златне тонове с богатим праменовима у нијансама карамеле, стварајући раскошну мешавину која одише префињеношћу.

Савршено су уклопљене бројне плаве нијансе: бледо плаво, златне нијансе, праменови у боји меда, беби плава нијанса. Притом, крајеви косе су видљиво светлији од корена. Даје изглед косе посветлеле на сунцу, која се савршени контраст препланулој боји коже.

Један од најпривлачнијих аспеката стила Цреме Брулее Блонде боје је њена свестраност. Без обзира на то да ли имат светлу или тамну косу, ова боја може да се прилагодити широком распону тонова косе и тена.

Златна база даје осунчани сјај, док праменови боје карамеле дају дубину и димензију, а најсвјетлији праменови на врху и уз лице пружају свеж изглед. Све то чини ову боју савршеним избором за бринете које желе да посветле косу или плавуше које желе да додају дозу топлине својој боји.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas