Oglas
· · Komentari: 0

Bijonse ima novu boju kose i biće vodeći trend: Frizeri kažu da stoji i plavušama i brinetama

Najnoviji trend bojenja kose koji je izazvao oduševljenje svih trenseterski je "Creme Brulee Blonde"

1691156364_6a673e09e81039ceca2b058e95a766564f31cebc.jpg
foto: Profimedia
Oglas

Kada razmišljamo o ikonama stila, Bijonse je ubedljivo na vrhu popisa, a njen najnoviji odabir boje kose zaludeo je svet lepote. Krem plava boja kose koju je osmislila njena stilistkinja Rita Hazan jednostavno je idealna za preplanili ten.

Svakoga će s lakoćom očarati toplina i šarm ove boje za kosu, stoga ni ne čudi što će baš ona postati ultimativni trend za predstojeću jesenju sezonu.

Bijonse je oduvek bila pionir u industriji lepote, a ovaj put je odabrala boju kose koja podseća na poznati francuski desert. Ona spaja tople, zlatne tonove s bogatim pramenovima u nijansama karamele, stvarajući raskošnu mešavinu koja odiše prefinjenošću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rita Hazan (@ritahazan)

Savršeno su uklopljene brojne plave nijanse: bledo plavo, zlatne nijanse, pramenovi u boji meda, bebi plava nijansa. Pritom, krajevi kose su vidljivo svetliji od korena. Daje izgled kose posvetlele na suncu, koja se savršeni kontrast preplanuloj boji kože.

Jedan od najprivlačnijih aspekata stila Creme Brulee Blonde boje je njena svestranost. Bez obzira na to da li imat svetlu ili tamnu kosu, ova boja može da se prilagoditi širokom rasponu tonova kose i tena.

Zlatna baza daje osunčani sjaj, dok pramenovi boje karamele daju dubinu i dimenziju, a najsvjetliji pramenovi na vrhu i uz lice pružaju svež izgled. Sve to čini ovu boju savršenim izborom za brinete koje žele da posvetle kosu ili plavuše koje žele da dodaju dozu topline svojoj boji.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas