Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Била би ми потребна ТЕРАПИЈА електричним шоком да избацим слике из главе": Принц Хари о врелим сценама које је Маган Маркл снимала током каријере

Ради се о сценама које је Меган снимила у серији "Суитс"

1695973183_Foto-Profimedia-princ-Hari.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Улога Меган Маркл у серији "Суитс" поново се коментарише након што је ова серија пре неколико месеци доступна и на Нетфликсу. Велику буру изазвао је њен бивши колега, партнер из серије Патрик Адамс, који је недавно објавио до сада невиђене слике из овог остварења. Реч је о експлицитним фотографијама. Он се извинио што је то урадио, а принц Хари је пре тога коментарисао овај глумачки задатак своје супруге.

- Погрешио сам што сам гуглао и гледао њене љубавне сцене на интернету. Нарочито оне између ње и њеног колеге у канцеларији. Била би ми потребна терапија електричним шоком да избацим те слике из главе. Такве ствари није требало да видим - наводи се у мемоарима принца Харија "Спаре", који су објављени почетком ове године.

Хари је у поменутој књизи навео да се британска краљевска породица мешала у снимање те серије, што је Меган Маркл тешко поднела јер је "волела ту серију, лик који је играла, колеге глумце и целу поставу - волела је Канаду".

Експлицитније сцене део су глумачке професије и глумци су нажалост због тога изложени чак и критикама и разним погрешним и површним коментарима. А објављивати фотографије без дозволе оног ко је на тим сликама прилично је и увредљиво и непристојно, што је признао и Патрик Адамс, и о његовом извињењу пише и Даилy маил.

Меган Маркл глумила је годинама у серији "Суитс", а онда се одрекла те улоге, али и глумачког посла због везе са Харијем. Управо сцене из те ТВ приче користиле су се против ње када се сазнало за њихову романсу односно венчање, а све како би се нарушила њена репутација.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas