Oglas
· · Komentari: 0

"Bila bi mi potrebna TERAPIJA električnim šokom da izbacim slike iz glave": Princ Hari o vrelim scenama koje je Magan Markl snimala tokom karijere

Radi se o scenama koje je Megan snimila u seriji "Suits"

1695973183_Foto-Profimedia-princ-Hari.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Uloga Megan Markl u seriji "Suits" ponovo se komentariše nakon što je ova serija pre nekoliko meseci dostupna i na Netfliksu. Veliku buru izazvao je njen bivši kolega, partner iz serije Patrik Adams, koji je nedavno objavio do sada neviđene slike iz ovog ostvarenja. Reč je o eksplicitnim fotografijama. On se izvinio što je to uradio, a princ Hari je pre toga komentarisao ovaj glumački zadatak svoje supruge.

- Pogrešio sam što sam guglao i gledao njene ljubavne scene na internetu. Naročito one između nje i njenog kolege u kancelariji. Bila bi mi potrebna terapija električnim šokom da izbacim te slike iz glave. Takve stvari nije trebalo da vidim - navodi se u memoarima princa Harija "Spare", koji su objavljeni početkom ove godine.

Hari je u pomenutoj knjizi naveo da se britanska kraljevska porodica mešala u snimanje te serije, što je Megan Markl teško podnela jer je "volela tu seriju, lik koji je igrala, kolege glumce i celu postavu - volela je Kanadu".

Eksplicitnije scene deo su glumačke profesije i glumci su nažalost zbog toga izloženi čak i kritikama i raznim pogrešnim i površnim komentarima. A objavljivati fotografije bez dozvole onog ko je na tim slikama prilično je i uvredljivo i nepristojno, što je priznao i Patrik Adams, i o njegovom izvinjenju piše i Daily mail.

Megan Markl glumila je godinama u seriji "Suits", a onda se odrekla te uloge, ali i glumačkog posla zbog veze sa Harijem. Upravo scene iz te TV priče koristile su se protiv nje kada se saznalo za njihovu romansu odnosno venčanje, a sve kako bi se narušila njena reputacija.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas