Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗВЕЗДА

Била је највећа звезда 80-их: Трпела је најстрашније ЗЛОСТАВЉАЊЕ од мужа,данас живи на рубу егзистенције

Највећа звезда 80-их година, данас једва саставља крај са крајем

1613762477_marina.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен/ Лимитед Едитион,
Oglas

Марина Перазић важила је за секс симбола осамдесетих година,  а чак је и часопис “Роцк” спот за песму “Ја сам лажљива” прогласио најбољим, а саму певачицу за најсексепилнију и најпопуларнију певачицу.

Прочитајте још: Популарни певач фановима показао како је изгледао као дечак - да ли га препознајете? (ФОТО)

Маринин животни пут није био нимало једноставан. Иако је првовремено уживала у блиставој каријери, слави и популарности, њој је у једном тренутку каријера почела да иде низбрдо, а онда и потпуно отишла у суноврат. Певачица није имала среће ни у љубави, а о неславном браку са бубњаром некадашње групе ЕКВ, Иваном Фецеом Фирчијем, те о његовом наводном злостављању, певачица је говорила отворено у медијима.

Наиме, Марина је са Фирчијем почела да живи у ванбрачној заједници 1988. године, у Њујорку, а из ове љубави изродиле су се и две ћерке, Мија и Луна. Певачица  је још тада, док је живела у Америци, да би преживела, радила многе послове који немају везе са музиком. Била је беби ситерка, касирка, помоћница менаџера локала, итд. 1993. године је родила ћерку Мију, а две године касније другу девојчицу коју су назвали Луна.

Пар се разишао 1997. године и Марина се са децом вратила у Хрватску. Наиме, након девет година живота у Америци, она је напустила Фирчија и ћерке повела са собом. Једног дана их је, без најаве, одвела. Фирчи им је тада наводно узео пасоше и полицији је пријавио да деци не буде допуштено да изађу из земље, али певачица је набавила нова документа и отишли су прво у Ријеку, а затим у Београд. Бубњар пет година није могао да их види јер није смео да напусти Сједињене Америчке Државе.

Марина је отворено у медијима говорила да је са бившим супругом, Фирчијем, проживљавала прави пакао.

- Док смо живели у Америци где су се наше ћерке и родиле, непрестано је имао нагле промене расположења. Злостављао ме јер је био јако незадовољан својим животом, због чега је често знао да се понаша насилно. Мени је довољно да неко једном дигне руку на мене, након чега се истог тренутка повлачим. Лечио је комплексе на мени, понижавао ме и вређао да би се осећао боље. Једноставно, то је његова нарав. Никада ми се није извинио! Мени је, с друге стране, моја слобода најважнија, иако није лако бити самохрана мама. Луна и Миа добро се слажу с татом, раде за његов клуб у Новом Саду, и драго ми је да је тако - говорила је певачица.

Прочитајте још: Шок изјава познате певачице усред емисије: "Капоре, РАЗВОДИМО СЕ!"

Марина је такође својевремено тврдила да је покушала да супругу помогне да се ослободи беса који носи у себи, али да је он то доживљавао као њену демонстрацију силе после чега је постајао још гори. Фирчи је често имао испаде који су плашили Маринине другарице, а наводно је једном покушао и да је задави. Ипак, након свега, Марина остала у добрим односима са Фирчијем и то због деце, а оне су се, по његовом повратку из Америке чак и преселиле у Нови сад, како би Миа и Луна биле ближе оцу.

Поред краха на љубавном плану, Марина није имала среће ни на финансијском. По повратку из Америке, није успела да нађе сталан посао, већ је дуго живела од очеве пензије, па је одлучила да окуша срећу и у ријалити форматима.  Након хрватске “Фарме”, учестовала је и у српској, а потом и у “12 величанствених”, да би 2016. године поново ушла на Фарму. У новинама су се појавили натписи да је Марина постала део овог ријалитија јер јој је угрожена егзистенција и нема новца да плати кирију. У међувремену певачица се посветила психологији али и плесу Зумби, кога је била инструктор у Новом Саду. Како тамо није више било интересовања за часове зумбе које је држала, Марини се није исплатило да закупљује простор.

- У Ријеку сам се вратила прошлог пролећа (2016) јер сам схватила да у Новом Саду више не могу да живим од зумбе. Интереса је било све мање, морала сам да плаћам два простора, онај у ком сам организовала зумбу и стан у ком сам живела, а то више нисам могла -  прича Марина.

- Мени је сулудо да жена од 57 година, с дипломом инжењера грађевине, мора да буде на заводу за запошљавање. Да немам неколико гажа у месецу, не бих имала од чега да живим. У Ријеци се осећам као грађанка другог реда, персона нон грата. Због тешке финансијске ситуације сам два пута прихватила учешће у “Фарми”, па сам тако те 2009. била у хрватској и српској верзији те емисије -, говорила је певачица.

Прочитајте још: ХИТ ОДВАЛА на друштвеним мрежама! АНА НИКОЛИЋ надмашила саму себе, "смисли мало, али смисли глупо"! (ВИДЕО)

Марина је својевремено изјавила да повремено наступа, али да не планира да сними албум јер је у њега потребно уложити огроман новац који тренутно нема. Сматра да од музике не може да живи и да више није у годинама да би се тиме професионално бавила, али не крије да би волела да сними сингл и тиме обрадује своје обожаваоце.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas