· · Komentari: 0
ZVEZDA

Bila je najveća zvezda 80-ih: Trpela je najstrašnije ZLOSTAVLJANJE od muža,danas živi na rubu egzistencije

Najveća zvezda 80-ih godina, danas jedva sastavlja kraj sa krajem

1613762477_marina.jpg
Foto: YouTube printscreen/ Limited Edition,

Marina Perazić važila je za seks simbola osamdesetih godina,  a čak je i časopis “Rock” spot za pesmu “Ja sam lažljiva” proglasio najboljim, a samu pevačicu za najseksepilniju i najpopularniju pevačicu.

Pročitajte još: Popularni pevač fanovima pokazao kako je izgledao kao dečak - da li ga prepoznajete? (FOTO)

Marinin životni put nije bio nimalo jednostavan. Iako je prvovremeno uživala u blistavoj karijeri, slavi i popularnosti, njoj je u jednom trenutku karijera počela da ide nizbrdo, a onda i potpuno otišla u sunovrat. Pevačica nije imala sreće ni u ljubavi, a o neslavnom braku sa bubnjarom nekadašnje grupe EKV, Ivanom Feceom Firčijem, te o njegovom navodnom zlostavljanju, pevačica je govorila otvoreno u medijima.

Naime, Marina je sa Firčijem počela da živi u vanbračnoj zajednici 1988. godine, u Njujorku, a iz ove ljubavi izrodile su se i dve ćerke, Mija i Luna. Pevačica  je još tada, dok je živela u Americi, da bi preživela, radila mnoge poslove koji nemaju veze sa muzikom. Bila je bebi siterka, kasirka, pomoćnica menadžera lokala, itd. 1993. godine je rodila ćerku Miju, a dve godine kasnije drugu devojčicu koju su nazvali Luna.

Par se razišao 1997. godine i Marina se sa decom vratila u Hrvatsku. Naime, nakon devet godina života u Americi, ona je napustila Firčija i ćerke povela sa sobom. Jednog dana ih je, bez najave, odvela. Firči im je tada navodno uzeo pasoše i policiji je prijavio da deci ne bude dopušteno da izađu iz zemlje, ali pevačica je nabavila nova dokumenta i otišli su prvo u Rijeku, a zatim u Beograd. Bubnjar pet godina nije mogao da ih vidi jer nije smeo da napusti Sjedinjene Američke Države.

Marina je otvoreno u medijima govorila da je sa bivšim suprugom, Firčijem, proživljavala pravi pakao.

- Dok smo živeli u Americi gde su se naše ćerke i rodile, neprestano je imao nagle promene raspoloženja. Zlostavljao me jer je bio jako nezadovoljan svojim životom, zbog čega je često znao da se ponaša nasilno. Meni je dovoljno da neko jednom digne ruku na mene, nakon čega se istog trenutka povlačim. Lečio je komplekse na meni, ponižavao me i vređao da bi se osećao bolje. Jednostavno, to je njegova narav. Nikada mi se nije izvinio! Meni je, s druge strane, moja sloboda najvažnija, iako nije lako biti samohrana mama. Luna i Mia dobro se slažu s tatom, rade za njegov klub u Novom Sadu, i drago mi je da je tako - govorila je pevačica.

Pročitajte još: Šok izjava poznate pevačice usred emisije: "Kapore, RAZVODIMO SE!"

Marina je takođe svojevremeno tvrdila da je pokušala da suprugu pomogne da se oslobodi besa koji nosi u sebi, ali da je on to doživljavao kao njenu demonstraciju sile posle čega je postajao još gori. Firči je često imao ispade koji su plašili Marinine drugarice, a navodno je jednom pokušao i da je zadavi. Ipak, nakon svega, Marina ostala u dobrim odnosima sa Firčijem i to zbog dece, a one su se, po njegovom povratku iz Amerike čak i preselile u Novi sad, kako bi Mia i Luna bile bliže ocu.

Pored kraha na ljubavnom planu, Marina nije imala sreće ni na finansijskom. Po povratku iz Amerike, nije uspela da nađe stalan posao, već je dugo živela od očeve penzije, pa je odlučila da okuša sreću i u rijaliti formatima.  Nakon hrvatske “Farme”, učestovala je i u srpskoj, a potom i u “12 veličanstvenih”, da bi 2016. godine ponovo ušla na Farmu. U novinama su se pojavili natpisi da je Marina postala deo ovog rijalitija jer joj je ugrožena egzistencija i nema novca da plati kiriju. U međuvremenu pevačica se posvetila psihologiji ali i plesu Zumbi, koga je bila instruktor u Novom Sadu. Kako tamo nije više bilo interesovanja za časove zumbe koje je držala, Marini se nije isplatilo da zakupljuje prostor.

- U Rijeku sam se vratila prošlog proleća (2016) jer sam shvatila da u Novom Sadu više ne mogu da živim od zumbe. Interesa je bilo sve manje, morala sam da plaćam dva prostora, onaj u kom sam organizovala zumbu i stan u kom sam živela, a to više nisam mogla -  priča Marina.

- Meni je suludo da žena od 57 godina, s diplomom inženjera građevine, mora da bude na zavodu za zapošljavanje. Da nemam nekoliko gaža u mesecu, ne bih imala od čega da živim. U Rijeci se osećam kao građanka drugog reda, persona non grata. Zbog teške finansijske situacije sam dva puta prihvatila učešće u “Farmi”, pa sam tako te 2009. bila u hrvatskoj i srpskoj verziji te emisije -, govorila je pevačica.

Pročitajte još: HIT ODVALA na društvenim mrežama! ANA NIKOLIĆ nadmašila samu sebe, "smisli malo, ali smisli glupo"! (VIDEO)

Marina je svojevremeno izjavila da povremeno nastupa, ali da ne planira da snimi album jer je u njega potrebno uložiti ogroman novac koji trenutno nema. Smatra da od muzike ne može da živi i da više nije u godinama da bi se time profesionalno bavila, ali ne krije da bi volela da snimi singl i time obraduje svoje obožavaoce.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.