Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Била сам грозна према сестри": Рада Манојловић искрено о породичним односима, па додала - "Испунила сам жељу покојне мајке"

Певачица је позната као неко ко нема длаке на језику

1659458736_rmm.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Певачица Рада Манојловић увек каже оно што мисли. ИАко у својим интервјуима не крије да је изузетно везана за сестру Мају, открила је да то није увек било тако.

Манојловићева каже да је некада морало бити све по њеном, чак и када није у праву:

- Биле смо деца за пожелети. Имале смо другарице, тако као ми, сиромашне, али су знале да праве такве сцене и скандале када им се нешто не купи. Нама се лепо каже да се нема за то, мада нисмо никакво оптерећење биле родитељима и заиста смо биле захвалне. Тада је било тата и мама иду на њиву, а сестра и ја сређујемо по кући - почела је своју причу певачица, па је додала:

- Била сам грозна према сестри, у свари у фазону ја сам старија и мораш да ме слушаш. Чак и када нисам била у праву, морало је да буде по мом. Мислила сам да, ако сам старија, да сам паметнија, то ми се једино не свиђа у мом понашању, али добро, биле смо деца - признала је.

Прочитајте још: "Желела бих што пре да се остварим као мајка": Милица Тодоровић проговорила о љубавном животу

Нажалост, Рада је остала без мајке, што је оставило трага на њу и њену сестру. Открила је да је срећна што је испунила жељу своје покојне мајке и постала успешна у послу.

- За мене се одувек знало, јер сам ја прво пропевала, па проговорила (смех). Више сам била татино дете, некако сам била мушкарача али сам волела са мајком да поделим своје симпатије и да јој се жалим. Волела сам увек да чујем њено мишљење о момцима који су ми се допадали јер је она увек непогрешиво процењивала. Када каже да јој се неки не допада увек је била у праву - присетила се Манојловићева у емисији „Из профила".

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas