Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Била сам му посвећена и веровала": Шакира искрено проговорила о љубави са Пикеом

Шакира објашњава да је веровала у заувек када је реч о браку са фудбалером Жераром Пикеом, али је уследио болан крах

1695371335_profimedia-0805083630.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Шакира је од прве изјаве о раскиду дугогодишње везе са Жераром Пикео остала искрена. Отворено је у јавности говорила о својим очекивањима, али и страховима, желећи да други знају да то свакоме може да се догоди.

- Приоритет ми је био дом, моја породица. Веровала сам у „док нас смрт не растави.“ Веровала сам у тај сан, и имала сам тај сан за себе, за своју децу - рекла је она у интервјуу за Билборд.

Колумбијска звезда је додала да се нада да ц́е имати вечну љубав сличну њеним родитељима, који су заједно вец́ 50 година.

- Воле се као првог дана, љубављу која је јединствена и непоновљива. Тако да знам да је могуц́е." „И то је увек био мој пример. То је оно што сам желео за себе и своју децу, али то се није догодило.

Размишљајуц́и о својој вези са Пикеом, певачица (46) признала је да је морала да своју музичку каријеру стави на задњу страну док је живела са бившим професионалним спортистом у Шпанији.

- Ствар је у томе што сам му била посвец́ена. Породици, њему. Било ми је веома тешко да се бавим својом професионалном каријером док сам била у Барселони. Нисам могла да оставим своју децу и да одем негде да правим музику ван своје куц́е. Било је тешко одржати ритам - додала је Шакира.

Што се тиче њено двоје деце, добитница Гремија је открила да су успели да сада живе далеко од очију јавности у Мајамију.

- Медијска ситуација је била тешка за њих. Сваки дан смо имали папараце на прагу. Овде су то нормална деца која уживају у нормалности, што би школа требало да буде: сигурно уточиште где могу да буду они сами.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas