Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Били су НАЈМОЋНИЈА породица у Америци: Ево због чега Андерсон Купер, наследник Вандербилтових НЕЋЕ ОСТАВИТИ НИШТА свом сину!

Упркос томе што је син Глорије Вандербилт, Андерсон Купер је одрастао знајући да њено богатство није његово и не планира да остави новац свом сину.

1632835161_pjimage--4-.jpg
ФОТО: Профимедиа
Oglas

Син Андерсона Купера управо је прославио свој први рођендан, а новинар већ зна какво ће наследство оставити свом дечаку. Према речима водитеља ЦНН -а, то неће бити "ћуп злата".

Прочитајте још: ТАЈНА ОПЕРАЦИЈА ЗБОГ КОЈЕ ЖАЛИ: Жизел Бундшен је била најтраженији модел на свету, али ОВАЈ део тела није могла да поднесе! (ФОТО)

"Одрастао сам гледајући губитак новца"

Током интервјуа за подкаст, Купер је размишљао о овој теми, делећи своја искуства и поглед на новац као син богате наследнице Глорије Вандербилт.

У априлу 2020, Андерсон је најавио рођење свог дечака Вајата Моргана Купера, којег је добио са бившим Бенџамином Маисанијем.

"Не верујем у прослеђивање огромне количине новца. Не знам шта ћу имати. Не занима ме толико новац, али не намеравам да имам некакав ћуп злата за свог сина ", рекао је.

"Идем са оним што су моји родитељи рекли, а то је," Факултет ће бити плаћен, а даље мораш сам. "

Андерсон је објаснио да због новчаних невоља своје славне породице није ни очекивао да ће наследити богатство. "Одрастао сам гледајући губитак новца и знајући да се губи", рекао је. "Од малих ногу сам био свестан:" Ово нисам ја. Ово је нешто што моја мама има" или " Ово је новац који моја мама има, али то није новац који ћу имати и морам да градим сопствени пут.'"

Не верује у наслеђивање

То је перспектива коју одржава годинама. "Не верујем у наслеђивање новца", рекао је 2014.

"Мама ми је јасно ставила до знања да нема никаквог фонда. Нема ништа од тога ... мислим да је то иницијативно било грозно."

Андерсон, чији је отац Вајат Купер умро 1978., а брат Картер Купер извршио самоубиство 1988. - рекао је да га не води зарада новца или успех, већ потреба за преживљавањем.

"Кренуо сам на курс проучавања преживљавања од малих ногу", рекао је. "Када твој тата умре када имаш 10 година, свет постаје сасвим другачије место и веома застрашујуће место и хтео сам да знам да бих могао сам да преживим у том страшном свету." "Знао сам да моја мама нема план", сећа се он. "Осећао сам се као да брод тоне и хтео сам да знам да ћу моћи да преживим."

Породица Вандербилт је једна од најпознатијих породица на свету, која је својевремено поседовала цео Њујорк и богатство се мерило у билионима. Када је Глориа Вандербилт преминула 2019. године, њено богатство је спало на 200 милиона и већину је одлучила да остави сину Андерсону.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas