Oglas
· · Komentari: 0

Bili su NAJMOĆNIJA porodica u Americi: Evo zbog čega Anderson Kuper, naslednik Vanderbiltovih NEĆE OSTAVITI NIŠTA svom sinu!

Uprkos tome što je sin Glorije Vanderbilt, Anderson Kuper je odrastao znajući da njeno bogatstvo nije njegovo i ne planira da ostavi novac svom sinu.

1632835161_pjimage--4-.jpg
FOTO: Profimedia
Oglas

Sin Andersona Kupera upravo je proslavio svoj prvi rođendan, a novinar već zna kakvo će nasledstvo ostaviti svom dečaku. Prema rečima voditelja CNN -a, to neće biti "ćup zlata".

Pročitajte još: TAJNA OPERACIJA ZBOG KOJE ŽALI: Žizel Bundšen je bila najtraženiji model na svetu, ali OVAJ deo tela nije mogla da podnese! (FOTO)

"Odrastao sam gledajući gubitak novca"

Tokom intervjua za podkast, Kuper je razmišljao o ovoj temi, deleći svoja iskustva i pogled na novac kao sin bogate naslednice Glorije Vanderbilt.

U aprilu 2020, Anderson je najavio rođenje svog dečaka Vajata Morgana Kupera, kojeg je dobio sa bivšim Bendžaminom Maisanijem.

"Ne verujem u prosleđivanje ogromne količine novca. Ne znam šta ću imati. Ne zanima me toliko novac, ali ne nameravam da imam nekakav ćup zlata za svog sina ", rekao je.

"Idem sa onim što su moji roditelji rekli, a to je," Fakultet će biti plaćen, a dalje moraš sam. "

Anderson je objasnio da zbog novčanih nevolja svoje slavne porodice nije ni očekivao da će naslediti bogatstvo. "Odrastao sam gledajući gubitak novca i znajući da se gubi", rekao je. "Od malih nogu sam bio svestan:" Ovo nisam ja. Ovo je nešto što moja mama ima" ili " Ovo je novac koji moja mama ima, ali to nije novac koji ću imati i moram da gradim sopstveni put.'"

Ne veruje u nasleđivanje

To je perspektiva koju održava godinama. "Ne verujem u nasleđivanje novca", rekao je 2014.

"Mama mi je jasno stavila do znanja da nema nikakvog fonda. Nema ništa od toga ... mislim da je to inicijativno bilo grozno."

Anderson, čiji je otac Vajat Kuper umro 1978., a brat Karter Kuper izvršio samoubistvo 1988. - rekao je da ga ne vodi zarada novca ili uspeh, već potreba za preživljavanjem.

"Krenuo sam na kurs proučavanja preživljavanja od malih nogu", rekao je. "Kada tvoj tata umre kada imaš 10 godina, svet postaje sasvim drugačije mesto i veoma zastrašujuće mesto i hteo sam da znam da bih mogao sam da preživim u tom strašnom svetu." "Znao sam da moja mama nema plan", seća se on. "Osećao sam se kao da brod tone i hteo sam da znam da ću moći da preživim."

Porodica Vanderbilt je jedna od najpoznatijih porodica na svetu, koja je svojevremeno posedovala ceo NJujork i bogatstvo se merilo u bilionima. Kada je Gloria Vanderbilt preminula 2019. godine, njeno bogatstvo je spalo na 200 miliona i većinu je odlučila da ostavi sinu Andersonu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas