Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Било је ту БРОДОЛОМА, правио сам грешке": Пеђа Јовановић проговорио о БРАКУ и потенцијалном помирењу са супругом

Пеђа Јовановић криви себе што је тренутно раздвојен од супруге Ане

1704018858_Foto-Ataimages.rs-Pedja-Blizanac.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Сви су прижељкивали помирење Пеђе Јовановића са супругом Аном Јовановић, а фотографије са њеног рођендана када ју је изненадио, подгрејале су приче да су решили несугласице.

Пеђа је тада просторију у кући испунио ружама, а ни Ана није остала имуна на тај гест, те је све поделила на друштвеним мрежама.

- Не волим много да причам о љубави, доста се помињао мој брак, да ли сам са супругом или не, било је ту бродолома јер сам доста правио грешке. Све је то сада иза и идемо даље. Никада се није десило да не причамо, има ту емоција и даље са обе стране. Велика ми је подршка. Замера ми само мој прошли луди живот, али то је хвала Богу иза мене - рекао је Пеђа, те се осврнуо и на однос са братом близанцем Ненадом, о којем се такође доста писало.

 

- Никада није било никаквих несугласица, ми помажемо један другом. У супер смо односима.

Пеђа је отац троје деце и каже да је попустљив.

- Могао бих да будем строжији, саветују ме да не треба да будем преблаг када је школа у питању, када се деси лоша оцена, увек попустим. Трудим се да се договарамо. Када се деси лоша оцена, кажем сину: реци ми какав нам је план, шта ћемо даље. Договоримо се, сат или два компјутер, па онда учење и све лепо функционише - каже он и додаје да не би волео да крену његовим путем:

- Нисам их никада форсирао, не знам ни да ли су талентовани јер никада нисам форсирао да седну за клавир или да пробају да певају. Имам фобију од тога да ми се деца тим баве.

Пеђа делује као да никада не спава, поред бројних концерата и наступа које има.

- Можда делује да радим сваку ноћ, али стижем да одморим. Није напорно, иако је дан за даном, то је програм од два и по сата, некада сам певао сваку ноћ по шест сати и дуже. Некад сам знао да попијем пред наступ, сад у опште не пијем. Загрејавао сам се часицом ракије, али то је прошлост - истакао је Пеђа, којег су подржале многе колеге и он верује у дружења међу јавним личностима:

- Не знам ко прича да су тешка пријатељства на естради, не видим ту ништа проблематично. Сарађивао сам и сарађујем са дивним колегама. Никада се у животу није десило да се посвађам са неким колегама. Ако ми неко не одговара, онда нећу да се дружим са њим.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas