· · Коментари: 0

"Било је турбулентно": Рада Манојловић открила како се осећа, па се дотакла емотивног живота

Рада Манојловић је у последње време променила много тога

1685774909_96d277ccfe6ba91f93a24992d9090d5945bb5be9.jpg
Фото: АТА имагес

Позната по добром гласу, али и стасу Раду Манојловић милионски аудиторијум заволео је због спонтаности и осмеха који је одувек био њен заштитни знак.

Ипак, Манојловићева је за Гранд признала да јој није увек лако да буде позитивна и ведра, иако је свесна да публика од ње то заслужује.

- Тужни се смеју најлепше (смех) Тако сам одрасла и тако сам научена, није ми био лак живот и са неким великим животним трагедијама и проблемима сам се суочавала са осмехом. То је негде остало мени да тај осмех озари моје лице и када ми је тешко, добро или лоше. То је тајна, мислим да људи који се смеју такву енергију шаљу, али да ли им је увек до смеха то је друга тема- истакла је Радмила за и отворила душу о недаћама које су је задесиле у претходно периоду.

- Стварно сам добро тренутно, било је, ух… Било је турбулентно, било је бродолома, емотивних, финансијских, пословних, ма свакаквих, ја то ништа не кријем и то сви знају. Али осмех и размишљање у глави да ће свега бити само неће бити нас ми је помогло. Не можеш да дозволиш себи да се разболиш због неког финансијског губитка или неке лоше пословне одлуке- објаснила је певачица.

У најтежим тренуцима мотивацију да настави даље проналази искључиво у публици која јој је верна од првог дана њеног јавног живота.

-Дешавало се да немам мотив и вољу да радим, рецимо када нема нове песме ни на видику, у моментима када ми се ништа не свиђа од понуђеног, сад сам била у том периоду пуне четири године. Некако паднеш, питаш се куда даље али онда схватиш да и дан данас људи долазе на твоје наступе и напуне ту дискотеку, долазе због тебе и онда не можеш тек тако да одустанеш- признала је Рада за Гранд и открила да тренутно нема времена за партнера.

-Сада заиста нема времена за емотивни живот. Ретко ко може да поднесе то, понекад не могу саму себе да поднесем, тако да се не љутим на мушкарце који нису могли да ме трпе.

BONUS VIDEO

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.